Customer Saka Jerman Visit Company Kanggo New Project

On 15 Mei, 2018, tamu saka Jerman teka Anebon kanggo trip lapangan. Perusahaan kang departemen perdagangan manca jason becik tampi tamu.

Tujuan riko customer iki kanggo berkembang project anyar, supaya Jason ngenalaken customer perusahaan lan produk informasi rinci, lan kasedhiya customer karo sampel, banjur departemen technical perusahaan conducted ing situs testing produk lan introduksi kinerja kanggo customer . Proses wutuh terus nganti 4 PM Ing pungkasan, customer kanthi dikukuhaké kualitas produk lan kekuatan saka perusahaan lan ditemtokake ing sesambetan kerjasama pengadaan long-term. We loro pengen sing loro-lorone bisa netepake hubungan pengusaha long-term lan ngupaya pembangunan umum.

P80905-115243

Mangga teka kanggo kita kanggo informasi luwih lengkap. www.anebon.com


Post time: Dec-22-2019