Customer nga Gjermania vizituar kompaninë për projektin e ri

Më 15 maj, 2018, të ftuar nga Gjermania erdhi në Anebon për një udhëtim në terren. Departamenti i tregtisë së jashtme të kompanisë Jason mirëpritur ngrohtësisht mysafirët.

Qëllimi i kësaj vizite të konsumatorëve ka qenë për të zhvilluar një projekt të ri, kështu që Jason futur konsumatorit informacionin e kompanisë dhe produkteve në mënyrë të detajuar, dhe me kusht të klientit me një mostër, atëherë departamenti teknik kompanisë kryer në vend testimi i produktit dhe futjen e performancës për konsumatorin . I gjithë procesi vazhdoi deri 16:00 Në fund, konsumatori afirmuar plotësisht cilësinë e produktit dhe forcën e kompanisë dhe të vendosur marrëdhënie afatgjatë bashkëpunimi prokurimit. Ne të dy shpresojmë se të dy palët mund të krijojë marrëdhënie afat-gjatë të bashkëpunimit dhe të kërkojë zhvillimin e përbashkët.

P80905-115243

Ju lutemi të vijnë në faqen tonë për më shumë informacion. www.anebon.com


Post time: Dec-22-2019
WhatsApp Online Chat!