CNC fa'asologa fa'asologa o le tipiina o le spiral

O le faʻamoemoega o faʻasologa uma o le CAM software e tutusa, o le puipuia lea o le "naifi pito i luga" i le taimiCNC machining auaunaga u'amea masani.

Talu ai mo le meafaigaluega o loʻo faʻapipiʻiina i le mea e faʻaaogaina meafaigaluega (e mafai foi ona malamalama lelei e le o totonugalemu le lau meafaigaluega), e le mafai e le nofoaga autu o meafaigaluega ona tipi.Afai e le sa'o le fa'atulagaina o tapula'a, o le a fa'alavelave le nofoaga autu o meafaigaluega i le mea faigaluega.

Anebon CNC Processing-2

E fa'afefea ona fa'atulaga sa'o le tapula'a o le anapogiCNC MilledO le naifi pito i luga e fuafua i le fua fa'atatau i le NX software:

(D- r*2)/d, i le fua, d e faasino i le lautele o le meafaigaluega (diameter), ma le r e faasino i le laina o le meafaigaluega pito i lalo.

Ave le naifi isu o le D63R5 e fai ma faʻataʻitaʻiga:

(63-2 * 5) / 63 = 0.84, o lona uiga, o le laʻititi laʻititi le umi o le D63R5 meafaigaluega i le le tipiina o taʻaloga gaioiga o le NX software e tatau ona seti i le 0.84, o se saogalemu "leai se meafaigaluega pito i luga".

O le NX's algorithm o le pasene o le pito e le fa'atotonugalemu o le meafaigaluega i le lautele o le meafaigaluega.Ave le D63R5 e fai ma faʻataʻitaʻiga.

Vaega e aunoa ma le pito ogatotonu / mea faigaluega lautele = 0.84, fa'asolo mai e fa'apea:

Vaega e aunoa ma le pito ogatotonu = le lautele meafaigaluega X0.84 = 52mm

O lona uiga, o le algorithm o le NX pe a faʻamama vaega vaapiapi o le: o le lautele o le meafaigaluega e aunoa ma le pito tutotonu + le lautele o le meafaigaluega lava ia,

Ole 52+63=116mmalumini cnc machining vaega

I se isi faaupuga, pe a faʻaaogaina le meafaigaluega d63r5 mo le faʻataʻitaʻiina vave o le gaosiga o le uʻamea cnc, o le auala meafaigaluega e le faʻatupuina mo le vaega e itiiti ifo i le 116 mm, ma e otometi lava ona faʻamama.

I le taimi nei, aisea e tuʻu ai le lautele o le lau avanoa i HyperMill ma seti faʻamaufaʻailoga lau i auiliiliga i Esprit.E foliga mai e faaluaina le taunuuga i le afa o le taumafaiga.

I le "vaega o le PowerMill" parakalafa, o le tau le aoga o le polokalama o le 2, lea e 2 taimi le lautele o le lautele meafaigaluega;i le "lautele laʻititi" parakalafa i WorkNC, o le faaletonu o le 2 taimi (mea faigaluega diameter + alauni), e mafai ona fai mai E saogalemu ma talafeagai.

Afai tatou te ave foi le naifi isu o le d63r5 e fai ma faʻataʻitaʻiga, (meafaigaluega diameter X 2) = 2 X63 = 126mm, i se isi faaupuga, i PowerMill ma WorkNC, mo vaega itiiti ifo i le 116 mm le itiiti ifo, o le auala meafaigaluega e le gaosia, ma o le polokalama CAM o le a otometi lava ona faamama ese.

Ona fesili mai lea o le isi uso, pe faʻafefea ona seti le "HELIX RADIUS" i le fafaga fafaga a MasterCAM.O le auala pito sili ona faigofie o le setiina o le lautele o meafaigaluega.Ona o le vaega pito i lalo ole faamama naifi pito i luga e faaluaina le lautele o meafaigaluega.

O le mea moni, pei o isi mea, afai e malamalama atoatoa le tasi polokalama, o isi CAM o mea ia e te manaʻo e aʻoaʻoina pe le aʻoaʻoina.Afai o loʻo malamalama atoatoa i le faʻaogaina o masini komepiuta, o le gaosiga o vaega o masini CNC maualuga o le a faaluaina le taunuuga i le afa o le taumafaiga.
If you'd like to speak to Anebon team for Cnc Milling Parts,Cnc Milling Parts Manufacturers,CNC Machining Rubber Parts, please get in touch at info@anebon.com vaega uamea

 


Anebon Metal Products Limited e mafai ona tuʻuina atu le CNC Machining, Die Casting, Sheet Metal Fabrication service, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.
Tel: +86-769-89802722 E-mail: info@anebon.com URL: www.anebon.com

 


Taimi meli: Mati-18-2021
WhatsApp Online Chat!