Su'esu'ega o tekonolosi fa'apipi'i i luga o le palasitika

信图片_20220325171750

1. Aisa

Palasitika malulu e masani lava ona faasino i ata palasitika po o laupepa.Pe a taʻavale, e iai laina eseese i luga o le uila.O le manino o mea e atagia mai i laina eseese.

 

2. Faila
O le Polishing e fa'atatau i le faiga o masini o le fa'aogaina o masini, vaila'au po'o le eletise e fa'aitiitia ai le gaogao o le mea faigaluega, ina ia maua ai se mea susulu ma mafolafola.
3. Vali (sulu)
E masani lava ona faʻapipiʻi le palasitika e faʻapipiʻi ai se vaega o palasitika i luga o meafaigaluega uʻamea poʻo vaega, lea e taʻalo ai le vaega o le anti-corrosion, ofuina teteʻe, insulation eletise, ma isi faiga palasitika spraying: annealing → suauʻu aveese → faʻaumatiaina o le eletise ma le pefu → fa'amago → fa'amago.

 

4. Lomitusi
Lomitusi palasitika e faasino i se faagasologa o le lolomiina o mamanu manaomia i luga o le pito i luga o vaega palasitika, lea e mafai ona vaevaeina i le lomitusi mata, lolomi luga curved (papa lomitusi), faailoga vevela, lomitusi penetration (faaliliu lomitusi) ma etching lomitusi.

Lomiga mata: o le ipu lomitusi o loʻo i se foliga upega.I le taimi o le lolomiina, o le vaitusi i luga o le ipu e tafe mai le vaega o le pu o le ipu i le mea'ai i lalo o le faʻapipiʻiina o le vaitusi vaitusi.
Lomitusi pa: muamua togi le mamanu mamanu i luga o le ipu lomitusi, faʻaoga vaitusi i le ipu etching, ona faʻafeiloaʻi lea o le tele o le vaitusi i le mea lolomi e ala i le ulu silica gel.
Hot stamping: o se metotia o le faʻaaogaina o le mamafa ma le vevela e faʻafefe ai le faʻapipiʻi i luga o le ata lomitusi ma faʻafeiloaʻi le ata uʻamea ua uma ona faʻapipiʻiina i luga o le ata tifaga i le vaega palasitika.
Faʻaliliuina lomitusi: e vaevaeina i le vai fesiitaiga lomitusi ma le vevela lomitusi.O le lolomiina o le suavai o se ituaiga o lomitusi e faʻaogaina ai le mamafa o le vai e faʻafefe ai le pepa faʻafeiloaʻi ma le palasitika ata ma ata lanu;Lomiga fa'afefe vevela ose tekonolosi e lolomi ai mamanu po'o mamanu i luga o pepa fa'amalo vevela, ma lolomi fa'ata'ita'iga o fa'amau vaitusi i mea ua mae'a e ala i le fa'avevela ma le fa'amalosi.
togitogiga leisa (fa'ailoga leisa): o se fa'agasologa o togafitiga fa'avae e fa'avae i luga o fa'atonuga fa'apitoa, e tutusa ma le lomitusi mata ma le lomitusi pad.E ala i le togitogiga laser, e mafai ona e lolomi pe mamanuina i luga o le oloa.

 
5. IMD teuteuga totonu
I le teuteuga faʻapipiʻi, e taʻua foi o le faʻapipiʻiina o tekonolosi saoloto, e mafai ona faʻasaʻo le oloa i le feteʻenaʻiga, puipuia le mata mai le mataʻutia, ma tausia le lanu susulu mo se taimi umi.

 
6. Fa'aeletise
Electroplating o se ituaiga tekinolosi faʻapipiʻi uʻamea lea e faʻaogaina ai le electrochemistry e maua ai le faʻapipiʻiina o uʻamea i luga o le mea faigaluega.E masani ona vaevaeina i vai faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi vacuum ion (vacuum coating).

 
7, u fugalaau
O le utia o fugala'au o le fa'aogaina lea o vaila'au e pei o le sulfuric acid fa'ato'a e pala i totonu o le palasitika limu palasitika, fai ai gata, erosive, suotosina ma isi mamanu.A maeʻa ona faʻapipiʻiina le palasitika e ala i le limu, o luga o loʻo i ai mamanu tutusa.O le eseesega tele ma isi auala e faʻaogaina ai o le fugalaʻau fugalaʻau o le gaosia lea o le limu, aʻo le isi o le faʻaogaina saʻo o oloa semi-uma.

 

masini masini cnc kamupani masini cnc kamupani masini cnc lata ane ia te au
cnc masini i luga ole laiga cnc masini Saina palasitika masini cnc
cnc masini lata ane ia te au masini cnc i Saina cnc masini aerospace vaega

 

www.anebon.com

 

 

 


E mafai e le Anebon Metal Products Limited ona tu'uina atu le masini CNC, tu'u oti, 'au'aunaga u'amea u'amea, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou.
Tel: +86-769-89802722 Email: info@anebon.com Website : www.anebon.com


Taimi meli: Oke-04-2019
WhatsApp Online Chat!