Folasaga i le tele o faiga masani fa'ailoga

O le fa'ailoga malulu malulu faiga o se metotia fa'ameamea, lea e fa'atatau i mea u'amea.O meafaitino e faʻamalosia e faʻaleagaina pe vavae ese e ala i masini faʻamalosi e pei o se tuʻi e maua ai vaega o oloa e fetaui ma manaʻoga moni, e taʻua o vaega faʻailoga.

 

 

E tele tulaga mo le faʻasologa o le faʻailoga o le limu.E toatele uo na faailoa mai latou te le malamalama i ai.O iinei o le a ou otootoina ai le faiga masani fa'ailoga mo tagata uma.fa'apea:

1. Fa'avanoa

O se faaupuga lautele mo se faiga fa'ailoga e tu'u eseese ai mea.E aofia ai: fa'avanoa, tu'i, tu'i, tu'i, tipi, tipi, tipi, tipi, tipi, laulaufaiva, tipi, ma isi.

2. Tulaga maualalo

E masani lava o se faiga tu'i e tipi ese ai mea fa'aopoopo fa'ata'amilo i tua'oi o mea e fetaui ma mana'oga tetele.

3. Otioti le laulaufaiva

'Oti'oti se vaega o mea i totonu o le gutu, ae le o le gutu atoa.E masani lava ona tipi na'o le tolu itu e ta'ifa'afa'afa'afa ae taofi le isi itu.O le galuega autu o le setiina o le laasaga.

4. Fa'alautele

O lenei faiga e le masani, ma e masani lava o le vaega pito i tua poʻo se mea e manaʻomia ona faʻalauteleina i fafo i se foliga seu.

5, ua

Fa'afeagai ma le mu, o se faiga fa'ailoga e fa'aitiitia ai le pito o se vaega tubular po'o se mea i totonu.

6, tu'i

Ina ia maua le vaega gaogao o le vaega, o mea e vavae ese e ala i le tuʻi ma le naifi pito e maua ai le pu e fetaui.

7, fa'afuafua lelei

A mana'omia e le vaega fa'ailoga ona i ai se vaega malamalama atoatoa, e mafai ona ta'ua o le "fa'alava lelei" (Fa'aaliga: o le vaega fa'aa'oa'oga e aofia ai: sone sag, sone susulu, sone gau, ma le vaega pa'u)

8. Bright blanking

E ese mai le fa'a'ofu'ofu lelei, e tatau ona maua le fa'ai'uga fa'ato'atoa i le la'asaga e tasi, ae e leai se fa'aoga lelei.

9. tu'i pu loloto

Pe a laʻititi le lautele o le pu i totonu o le oloa nai lo le mafiafia o mea, e mafai ona malamalama o le tuʻi loloto o le pu, ma o le faigata o le tuʻiina o loʻo faʻatusalia e le faigofie o le gau o le punch.

10. fa'a'au'au fa'alili

Le faagasologa o le faia o se protrusion i luga o mea mafolafola e fetaui ma manaoga faaaogaina talafeagai

11. Fausia

O le tele o uo e malamalama o le faʻapipiʻiina e pei o le punou, e le faigata.Talu ai ona o le punou o se ituaiga o faʻailoga, e faʻatatau i se faaupuga lautele mo faʻagasologa uma o meafaitino i le taimi o le faʻaogaina.

12, punou

Ose faiga masani o le faamafolafola o se mea mafolafola e ala i mea faaofiofi ma concave e maua ai le tulimanu ma foliga tutusa.

13, crimping

E masani ona fa'aogaina i mea fa'apipi'i fa'amau ma'ai.O se fausaga e fa'aitiitia ai le toe fa'aleleia o mea e ala i le tu'iina o lua i le tulaga punou ina ia mautinoa le mautu o le tulimanu.

14. Embossing

O se faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se mamanu faʻapitoa i luga o se mea e ala i se tuʻi, masani: embossing, pitting, etc.

15, lapotopoto

O se tasi o faiga fa'ailoga o se fa'agasologa e ala i le fa'a'umi'umi o foliga o le oloa i totonu o se li'o

16, liliu

Fa'agasologa o le liliuina o le pu i totonu o se vaega fa'ailoga i fafo e maua ai se itu e maualuga lona maualuga

17. Fa'ata'atiaga

E masani lava mo le tulaga o le mafolafola o le oloa e maualuga.Pe a leaga tele le mafolafola o le vaega faʻamaufaʻailoga ona o le faʻalavelave, e manaʻomia le faʻaogaina o le faʻasologa mo le faʻamalieina.

18. Fausia

A maeʻa ona faʻatupu le oloa, pe a le o le maualuga ma foliga e le o le tele o le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e mafaufau e faʻaopoopo se faʻagasologa e faʻalelei lelei ina ia mautinoa le mautu o le tulimanu.O lenei faiga e ta'ua o le “fausiaina”

19. Faalolotoina

E masani ona faasino i le faagasologa o le mauaina o vaega gaogao e ala i le auala o mea mafolafola e taʻua o le ata tusi, lea e masani ona faamaeaina e convex ma concave oti.

 

20. Fa'aauau ata tusi

E masani lava ona faasino i se faiga o ata e tusi ai se mea i le tele o taimi i le nofoaga e tasi e ala i le tasi po o le tele o limu i se fasi pepa.

21. Thinning ma tusi ata

O le faʻaauau pea o le faʻalauteleina ma le loloto o le faʻalauteleina e aʻafia i le faʻasologa o le faʻalauteleina, o lona uiga o le mafiafia o le puipui o le vaega faʻaloloa o le a laʻititi nai lo le mafiafia o le mea lava ia.

22. Layan

O le mataupu faavae e tutusa ma le convex hull, o le emboss le mea.Ae ui i lea, o le ata tusi e masani lava ona faasino i vaega taʻavale, lea e aofia i se faʻasologa sili atu ona lavelave, ma o le fausaga ata e fai si lavelave.

23. Enisinia limu

Se seti o limu e mafai ona fa'auma na'o le tasi le fa'ailoga fa'ailoga i le taimi i se seti o limu

24.Composite limu

Se seti o limu e mafai ona faʻamaeʻaina lua pe sili atu galuega faʻailoga faʻailoga i se faiga faʻailoga e tasi

25, oti faasolosolo

O se seti o limu e fafagaina e le fusi meafaitino, ma lua pe sili atu faiga o loʻo faʻatulagaina i le faasologa.O loʻo fafaga faʻasologa i le faʻasologa ma le faʻailoga faʻailoga e oʻo atu i le oloa mulimuli.

 

sa'o cnc milling vaega fau mea u'amea
cnc liliu vaega fa'agasologa o le fauina o u'amea
vaega masini masani fa'ailoga

Taimi meli: Nov-20-2019
WhatsApp Online Chat!