Prototyping Rapid

Anebon ora mung nyedhiyani layanan selaras kanggo volume kurang produksi produk, Ngelingi desain industri inovatif, nanging uga nyedhiyani layanan Processing rancangan kanthi cepet. Yen sampeyan duwe proyek anyar ing pembangunan, kita bisa nyedhiyani referensi pilihan materi, pangolahan mesin lan pangobatan lumahing. Lan saran liyane, Priksa desain luwih praktis, sadhar kreatifitas ekonomi lan cepet.

Penting, kanggo Wigati sing Rapid Manufacturing benten Stamping, ing sing mbutuhake jurusan luwih saka manungsa waé kanggo kualitas, repeatability, lan syarat liyane kenceng saka aplikasi produksi. Ing gati Anebon iku salah siji saka sawetara ing industri sing Produsèn cepet bener.

We sing spesialisasine jarwan ing produksi kualitas, rancangan sedheng biaya. Kanthi sawetara teknologi lan layanan, kita iku siji-mandeg-toko sampurna kanggo kabeh kabutuhan Stamping Panjenengan.

Prototype banget migunani kanggo dandan desain, lan akeh pelanggan kita kudu cepet gawé bagean fisik kanggo ndhedhes utawa konfirmasi designs utawa kesempatan sales short-term.

Minangka bagéan diprodhuksi ing kopi rancangan iki dina sing limang sisi mesin, penggilingan lan mesin layanan 5-sumbu ing dhuwur dikarepake kanggo macem-macem aplikasi ing sawetara saka sudhut industri kalebu industri aerospace, industri kukusan, mobil refitting industri uga energi industri produksi. keuntungan mesin kalebu luwih-kualitas Rampung lumahing, akurasi posisi, lan mimpin short nalika nggawe pinggiran sanget kanggo kesempatan bisnis anyar.

  

Apa milih Anebon kanggo Stamping cepet?

Fast Delivery:  Rapid rancangan 1-7 dina layang global, volume kurang Processing produksi 3-15 dina layang global;
Reasonable Suggestions:  Propose reasonable and economical suggestions for you on materials, processing techniques, and surface treatments;
Free Assembly:  Each project is tested and assembly before delivery to allow customers to easily assemble and avoid the waste of time caused by rework.
Process Update:  We have professional 1 to 1 sales staff to update progress and communicate related issues online.
After-Sales Service:  Customers receive feedback from the product and we will provide solutions within 8 hours.