Prototyping Rapid

Anebon teu ngan nyadiakeun layanan ngaropéa pikeun volume produksi low produk, Tempo rarancang industri inovatif, tapi ogé nyadiakeun layanan processing prototipe gancang. Upami Anjeun gaduh proyek anyar dina ngembangkeun, urang bisa nyadiakeun rujukan Pilihan bahan, prosés machining tur perlakuan permukaan. Sarta bongbolongan sejen, Jieun design anjeun leuwih praktis, merealisasikan kreativitas Anjeun ékonomis jeung gancang.

Kadé dicatet yén Rapid Manufaktur béda prototyping, dina éta merlukeun gelar leuwih luhur perhatian ka kualitas, kabisaulangan, sarta sarat langkung stringent tina aplikasi produksi. Dina hal ieu Anebon mangrupa salah sahiji ti saeutik dina industri nu mangrupakeun produsén gancang leres.

Urang ngahususkeun dina produksi kualitas luhur, purwa low-ongkos. Kalayan sauntuyan téknologi sarta jasa, kami salah-eureun-warung nu sampurna pikeun sagala kaperluan prototyping Anjeun.

Purwa nu pohara kapaké pikeun perbaikan desain, sarta loba konsumén urang kudu gancang ngahasilkeun bagian fisik keur sangkan méré konfirmasi desain atawa meunang kasempetan jualan jangka pondok.

Salaku réa patempatan dihasilkeun dina warung prototipe dinten ieu merlukeun lima sided machining, panggilingan na machining jasa 5 sumbu-aya di luhur-paménta pikeun sagala rupa aplikasi dina rupa-rupa industri kaasup industri aerospace, industri steamer, mobil refitting industri sakumaha ogé énergi industri produksi. kauntungan Machining kaasup-kualitas luhur finish permukaan, akurasi positioning, sarta waktu mingpin pondok bari nyieun tepi tremendous kasempetan bisnis anyar.

  

Naha milih Anebon pikeun prototyping gancang?

Fast Delivery:  Rapid prototipe 1-7 poé pangiriman global, volume low processing produksi 3-15 poé pangiriman global;
Reasonable Suggestions:  Propose reasonable and economical suggestions for you on materials, processing techniques, and surface treatments;
Free Assembly:  Each project is tested and assembly before delivery to allow customers to easily assemble and avoid the waste of time caused by rework.
Process Update:  We have professional 1 to 1 sales staff to update progress and communicate related issues online.
After-Sales Service:  Customers receive feedback from the product and we will provide solutions within 8 hours.


WhatsApp Online Chat !