Nguripake Service CNC

Anebon-CNC-Turning Workshop

Apa CNC nolèh?

CNC lathe alat mesin dhuwur-tliti, dhuwur-efficiency otomatis. Dilengkapi menara cilik multi-stasiun utawa daya menara cilik, alat mesin wis sawetara saka sudhut teknologi Processing, iku bisa proses silinder linear, silinder diagonal, arcs lan macem-macem workpieces Komplek kayata Utas lan grooves, karo sisipan linear lan sisipan bunder.

Ing CNC nolèh, bar materi sing dianakaké ing Chuck lan diputer, lan alat panganan ing macem-macem ngarepke, lan akeh manéka alat bisa digunakake kanggo nggawe wangun sing dipengini. Nalika tengah wis ngowahi lan fungsi panggilingan, sampeyan bisa mungkasi rotasi kanggo ngidini panggilingan manéka liyane. Teknologi iki ngidini kanggo macem-macem manéka, ukuran lan jinis material.

Pribadi saka lathe lan nolèh tengah CNC sing dipasang ing menara cilik ing. Kita nggunakake CNC controller karo "nyata-wektu" alat (eg Pioneer Service), kang uga mandheg rotasi lan nambah fungsi kayata ngebur, grooves lan lumahan panggilingan.

Nguripake Service CNC

Yen sampeyan perlu CNC nolèh, kita iku siji saka manufaktur paling saged lan diregani kompetitif. Kanthi 14 set kangeroo otomatis majeng, tim kita bisa gawé barang kanthi lan ing wektu. Ing sawetara saka sudhut Kapabilitas Produksi ngidini Anebon kanggo kurban bagean sampel unik. peralatan produksi massa kita njamin keluwesan lan kapercayan kita. Lan kita bakal nyukupi kabutuhan saben industri kita ngawula karo standar cekap kenceng. We fokus ing kualitas lan layanan customer.

CNC Turning Service 200912-1

CNC ngowahi bagéan kita Pabrik

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut CNC ngowahi bagéan ing 10 taun lan tim engineering kita wis tansah kasedhiya kita pelanggan karo solusi migunani kanggo ngatasi masalah ing Manufaktur CNC ngowahi bagéan. We njamin mesin kualitas terus-terusan dhuwur, malah ing cilik saka bagean Komplek, nggunakake modul mesin Komplek lan nggunakake CNC lathe trampil kanggo operate mesin. Amarga Anebon tansah ngubengi dhuwur tliti!

CNC Turning Samples

OPTIONS MACHINING IN CNC ngowahi

Karo peralatan kinerja paling anyar lan dhuwur kita dumadi saka  pusat nolèh CNC  lan  4-sumbu ngowahi mesin . We nawakake macem-macem opsi Manufaktur. Apa prasaja utawa Komplek nguripake bagean, dawa utawa cendhak bagean tliti nguripake, kita uga dilengkapi kanggo kabeh tingkat saka complexities.

  • Prototype mesin / film sèri nul
  • produksi cilik-kumpulan
  • Produksi ukuran kumpulan medium

Material

Bahan kaku ing ngisor kerep digunakake: aluminium, stainless steel, tembaga, nilon, baja, acetal, polycarbonate, acrylic, Kuningan, PTFE, titanium, ABS, PVC, tembaga lan sapiturute

Ciri

1. CNC lathe design CAD, structural design modularization
2. High speed, high precision and high reliability
3. Although the starting material is usually circular, it can be other shapes, such as square or hexagon.Each strip and size may require a specific "clip" (subtype of the collet - forming a collar around the object).
4. The length of the bar can vary depending on the bar feeder.
5. Tools for CNC lathes or turning centers are installed on a computer-controlled turret.
6. Avoid difficult shapes such as very long thin structures
7. When the ratio of depth to diameter is high, drilling becomes difficult.

CNC Turning Service 200912-2
Precision Turning Components
CNC Turned Oxided Black Connector
CNC Machining Turning Assembly Parts
CNC Turning Stainless Steel Parts
Precision nguripake Manufaktur produk
Customized Tight Tolerance CNC Turning Part

Tampilan Online Chat!