1b
666
2b

Service kita

prasetya Service

We ngerti pentinge nantang status quo lan terus-terusan meksa nindakake perkara wates apa bisa. Kita bisa kanggo Pn minangka nyenyet minangka ± 0.01 per 100mm saka ukuran sanajan Pn kenceng iku bisa karo cukup stabil, bahan dikiataken bahan engineering. Precision CNC bagean machined bisa dibangun kanggo klien adat dituduhake materi.

Babagan awake dhewe

Anebon didegaké ing taun 2010. Tim punika spesialisasine ing desain, produksi lan dodolan industri hardware. Lan Kita liwati ISO 9001: 2015 sertifikat.

We kudu mesin standar majeng, efisien lan dhuwur saka Jepang, kalebu macem-macem CNC panggilingan lan mesin ngowahi, gilingan lumahing, gilingan internal lan kosong, Wedmls, Wedmhs ECT. Lan kita uga kudu paling peralatan testing majeng. Parts karo Pn nganti 0.002mm ± bisa didhukung.

kauntungan kita

PERCISION, PERFORMANCE, lan linuwih

Service commitment, High quality and efficiency, Patience and enthusiasm, Until the user is satisfied we will ensure that the products. We bring will be delivered to the designated place according to customer's requirements.

Tampilan Online Chat!