Hva er de tekniske kravene til metallstempling?

IMG_20200903_113052

Hva er de tekniske kravene til metallstempling?

 
I. Råvareegenskaper til maskinvareStempling deler
1. Kjemisk analyse og metallografisk undersøkelse
Innholdet av kjemiske elementer i materialet ble analysert, kornstørrelsen og ensartetheten til materialet ble bestemt, graden av fri sementitt, båndstruktur og ikke-metalliske inneslutninger i materialet ble evaluert, og krympingen og porøsiteten til materialet ble evaluert. krysset av.
2. Materialinspeksjon
Stemplingsmateriale er hovedsakelig varmvalset eller kaldvalset metallbåndmateriale.Råmaterialet til metallstempling bør ha kvalitetssertifikat, som sikrer at materialet oppfyller de nødvendige tekniske kravene.Når det ikke er noe kvalitetssertifikat eller av andre grunner, kan fabrikken for maskinvarestempling velge råvarer for ny inspeksjon etter behov.
3. Formbarhetstest
Bøyetesten og koppetesten utføres for å bestemme arbeidsherdingsindeksen og plastisk tøyningsforhold for materialet.I tillegg kan testmetoden for formbarheten til stålplaten utføres i henhold til kravene til formbarheten og testmetoden til den tynne stålplaten.
4. Hardhetstesting
Rockwell hardhetstester brukes til hardhetstesting av metallstemplingsdeler.Små stemplingsdeler med kompleks form kan testes av andre testinstrumenter.

 

 

II.Prosesskrav for maskinvarestempling
1. Ved utforming av den strukturelle formen til deler, bør metallstemplingsdeler ha en enkel og rimelig overflate og dens kombinasjon.Samtidig bør de minimere antall bearbeidede overflater og bearbeidingsområdet så langt som mulig.cnc maskineringsdel
2. Å velge en rimelig metode for å forberede emnet i mekanisk produksjon kan direkte bruke profiler, støping, smiing, stempling og sveising, etc. Valget av emne er relatert til de spesifikke produksjonstekniske forholdene, som generelt avhenger av produksjonsbatch, materiale egenskaper og bearbeidingsmuligheter.
3. Kravet om formbarhet for metallstempling.For å forbedre stemplingsdeformasjonen og -kvaliteten, bør materialet ha god plastisitet, lite flytegrenseforhold, stor retningskoeffisient for platetykkelse, liten retningskoeffisient for plateplan og lite forhold mellom flytestyrke og elastisitetsmodul.Separasjonsprosessen krever ikke et materiale med god plastisitet, men et materiale med en viss plastisitet.
4. Spesifiser passende produksjonsnøyaktighet og overflateruhet.Kostnaden for metallstemplingsdeler vil øke med forbedringen av nøyaktigheten, spesielt når det gjelder høy nøyaktighet, er denne økningen svært betydelig.Derfor bør høy nøyaktighet ikke etterstrebes uten tilstrekkelig grunnlag.Tilsvarende bør overflateruheten til metallstemplingsdeler også spesifiseres på passende måte i henhold til de faktiske behovene til den matchende overflaten.metallstemplingsdel

 

 

Ⅲ.Utvalgsprinsipper for maskinvarestempling
1. Silisium stålplate: Silisium stålplate er et relativt enkelt materiale å stanse.For å gjøre de ferdige produktene rengjørbare, vil stanseolje med lav viskositet velges ut fra forutsetningen om å forhindre stansegrad.
2. Karbonstålplate: Karbonstålplate brukes hovedsakelig til lavpresisjonsbehandling som beskyttelsesplate til noe mekanisk utstyr, så når du velger stanseolje, er det første vi bør ta hensyn til viskositeten til å trekke olje.
3. Galvanisert stålplate: Galvanisert stålplate er en sveiset stålplate med varm- eller galvanisert belegg på overflaten.Fordi det vil reagere med klortilsetninger, bør det bemerkes at hvitrust kan forekomme i klortype stemplingsolje ved valg av stemplingsolje.
4. Kobber- og aluminiumslegeringsplate: Fordi kobber og aluminium har god duktilitet, når du velger stemplingsolje, kan stemplingsolje med oljeaktig middel og god glideegenskap velges, og klorholdig stemplingsolje kan unngås, ellers kan overflaten av stemplingsolje unngås. vil bli misfarget av korrosjon.
5. Rustfritt stål: Rustfritt stål er lett å produsere arbeidsherdende materiale, som krever bruk av strekkolje med høy filmstyrke og god sintringsmotstand.Pressolje som inneholder svovel- og klorforbindelsesadditiver brukes vanligvis for å sikre ekstrem trykkbehandlingsytelse og unngå grader og sprekker på arbeidsstykket.
Kravene til maskinvarestemplingsteknologi er beskrevet i detalj ovenfor.Behandlingsteknologien til metallstemplingsdeler er kompleks.For å sikre at produktytelsen til metallstemplingsdeler kan oppfylle brukskravene, er det nødvendig å følge de tilsvarende prosesskravene for å sikre gjennomførbarheten av produksjonen.

 

tjenester for presisjonsmaskinering cnc frestegning cnc fresing og dreiing

www.anebon.com

 

 

 


Anebon Metal Products Limited kan tilby CNC-maskinering, støping, metallbearbeidingstjenester, vennligst kontakt oss.
Tel: +86-769-89802722 Email: info@anebon.com Website : www.anebon.com


Innleggstid: Okt-01-2019
WhatsApp nettprat!