Advantage kita

Scope 1.Business 
Kita wis kerjo bareng karo akeh negara supaya kita bisnis orane katrangan cukup sudhut (minangka gambar nuduhake). Kita duwe pengalaman kanggo nggarap sampeyan.

 

2. Sawise didol

Komitmen layanan, kualitas lan efisiensi sing dhuwur, sabar lan semangat, nganti pangguna wareg.

Kualitas 3.Product prasetya

Pabrikan lan uji coba produk tundhuk karo standar nasional.
Produk kasebut dipriksa dening inspektur profesional kanggo mesthekake yen macem-macem indikator produk tekan syarat sampeyan.
Yen ana masalah kualitas sajrone periode garansi, produk sing digawa bakal tanggung jawab kanggo kabeh tugas.

4. Delivery commitmen

Kita bakal mesthekake yen produk kita nggawa bakal dikirim menyang panggonan sing ditetepake miturut syarat partai nuntut. Yen sampeyan duwe syarat khusus lan kudu ngrampungake karya ahead wektu, kita bisa rembugan karo kowé kanggo mesthekake yen kabutuhan sing ketemu ing wektu. Yen barang digawa dening supplier sing unpacked, masalah (kalebu karusakan visual) kudu ketemu ing cara sing pangguna bisa ngerti.

5.Transportation Cara 

transaksi utama kita liwat segara, udhara lan tanah. kintunan Kita fleksibel lan dijamin dening akeh jinis cara kapal. Kita bakal nggawe konfirmasi saka sampeyan bab cara pangiriman sadurunge ngatur pangiriman ing.

6. Paket 

Kita nggunakake kemasan sing beda-beda kanggo nyegah nyandhang lan luh sing disebabake goyang produk sajrone transportasi.

①EMS: The National Post Office Express Mail, dikirim dening kantor post ing negara rawuh.

②DHL: DHL International Express Co., Ltd., Deutsche Post Holdings.

③TNT: Tiandi Express Co., Ltd., Walanda Post Holdings.

④FEDEX: FedEx Co., Ltd. iki markasé ing Amerika Serikat.

⑤UPS: Inggris Parcel International Express Co., Ltd. iki markasé ing Amerika Serikat.

Kaluwihan Kita a


WhatsApp Online Chat !