Advantage kita

Scope 1.Business 
We have cooperate with many countries so our business scope is wide enough (as picture showed). We have experience to work with you.

 

2.After sale

Service commitment, high quality and efficiency, patience and enthusiasm, until the user is satisfied.

Kualitas 3.Product prasetya

The manufacture and testing of products conform to national standards.
The product is inspected by professional inspectors to ensure that the various indicators of the product reach your requirements.
If there is any quality problem during the warranty period, the products we bring will be responsible for all the duties.

4. Delivery commitmen

Kita bakal mesthekake yen produk kita nggawa bakal dikirim menyang panggonan sing ditetepake miturut syarat partai nuntut. Yen sampeyan duwe syarat khusus lan kudu ngrampungake karya ahead wektu, kita bisa rembugan karo kowé kanggo mesthekake yen kabutuhan sing ketemu ing wektu. Yen barang digawa dening supplier sing unpacked, masalah (kalebu karusakan visual) kudu ketemu ing cara sing pangguna bisa ngerti.

5.Transportation Cara 

transaksi utama kita liwat segara, udhara lan tanah. kintunan Kita fleksibel lan dijamin dening akeh jinis cara kapal. Kita bakal nggawe konfirmasi saka sampeyan bab cara pangiriman sadurunge ngatur pangiriman ing.

6.Package 

We use different packaging to prevent wear and tear caused by product shaking during transportation.

①EMS: The National Post Office Express Mail, dikirim dening kantor post ing negara rawuh.

②DHL: DHL International Express Co., Ltd., Deutsche Post Holdings.

③TNT: Tiandi Express Co., Ltd., Walanda Post Holdings.

④FEDEX: FedEx Co., Ltd. iki markasé ing Amerika Serikat.

⑤UPS: Inggris Parcel International Express Co., Ltd. iki markasé ing Amerika Serikat.

Our Advantage a