Advantage ynë

Fushëveprimi 1.Business 
We have cooperate with many countries so our business scope is wide enough (as picture showed). We have experience to work with you.

 

2. Pas shitjes

Service commitment, high quality and efficiency, patience and enthusiasm, until the user is satisfied.

Cilësi 3.Product Angazhimi

The manufacture and testing of products conform to national standards.
The product is inspected by professional inspectors to ensure that the various indicators of the product reach your requirements.
If there is any quality problem during the warranty period, the products we bring will be responsible for all the duties.

4. Delivery commitmen

Ne do të sigurojë që produktet e kemi sjellë do të dorëzohen në vendin e caktuar në përputhje me kërkesat e partisë kërkuar. Nëse keni kërkesa të veçanta dhe kanë nevojë për të përfunduar punën para kohe, ne mund të negociojë me ju për të siguruar që nevojat tuaja të përmbushen në kohë. Nëse mallrat e sjella nga furnizuesi janë unpacked, ndonjë problem (duke përfshirë dëmtim vizual) duhet të gjenden në një mënyrë që përdoruesi mund të kuptojnë.

5.Transportation Metoda 

transaksioni ynë kryesor është me anë deti, ajri dhe toka. dërgesa jonë është fleksibile dhe e garantuar nga shumë lloje të metodave të anijeve. Ne do të bëjë një konfirmim nga ju në lidhje me metodën e dërgesës para organizojmë dërgesës.

6.Package 

We use different packaging to prevent wear and tear caused by product shaking during transportation.

①EMS: Post Office International Express Mail Kombëtar, dorëzuar nga posta e vendit të mbërritjes.

②DHL: DHL International Express Co, Ltd, Deutsche Post Holdings.

③TNT: Tiandi Express Co, Ltd, Holandez Post Holdings.

④FEDEX: FedEx Co., Ltd është me seli në Shtetet e Bashkuara.

⑤UPS: United Parcel Express International Co, Ltd është me seli në Shtetet e Bashkuara.

Our Advantage a


WhatsApp Online Chat!