Kauntungan urang

wengkuan 1.Business 
Urang kudu cooperate kalawan loba nagara sangkan wengkuan bisnis urang téh cukup lega (sakumaha gambar némbongkeun). Simkuring gaduh pangalaman digawekeun ku anjeun.

 

2.After diobral

komitmen Service, kualitasna alus sarta efisiensi, sabar tur sumanget, dugi pamaké ieu wareg.

Kualitas 3.Product komitmen

Pabrik sarta nguji produk akur jeung standar nasional.
Produk kasebut inspected ku inspectors profésional pikeun mastikeun yén rupa indikator produk ngahontal sasuai ka nu Anjeun.
Mun aya wae masalah kualitas salila periode nanaon, éta produk urang mawa bakal jawab sagala tugas.

4. Pangiriman commitmen

Urang bakal mastikeun yén produk urang mawa bakal dikirimkeun ka tempat ditunjuk nurutkeun sarat anu katilu nungtut. Upami Anjeun gaduh sarat husus sarta kudu ngalengkepan karya dihareupeun waktos, urang tiasa negotiate sareng anjeun pikeun mastikeun yén kabutuhan Anjeun anu patepung dina jangka waktu. Mun barang dibawa ku supplier anu unpacked, sagala masalah (kaasup karuksakan visual) kedah kapanggih dina cara nu pamaké bisa ngarti.

5.Transportation Métode 

urus utama urang téh ngaliwatan laut, udara jeung darat. kiriman urang téh fléksibel tur dijamin ku rupa-rupa métode pengiriman barang. Urang bakal nyieun konfirmasi a ti anjeun ngeunaan metoda kiriman saméméh ngatur kiriman nu.

6.Package 

Kami nganggo bungkusan béda pikeun nyegah maké jeung cimata disababkeun ku produk oyag salila angkot.

①EMS: The National Kantor Pos Internasional Express Surat, dikirimkeun ku kantor pos nagara datangna.

②DHL: DHL International Express Co., Ltd., Deutsche Post Holdings.

③TNT: Tiandi Express Co., Ltd., Walanda Post Holdings.

④FEDEX: FedEx Co., Ltd. ieu kantor pusatna di Amérika Serikat.

⑤UPS: Serikat parsél International Express Co., Ltd. ieu kantor pusatna di Amérika Serikat.

Kami Kauntungan a