China CNC Nguripake Ndeleng Parts pabrik lan manufaktur | Anebon

CNC Nguripake Ndeleng Parts

Short Description:

Panggonan Asal: Dongguan, China
Model Panggil: part adat
Brand Name: Anebon
Sumber Kabisan: 500 Unit / Unit saben Minggu
Packaging Details: Packaging: 1. polybag tas katun cilik 2.Pearl 3.Carton utawa minangka saben kasenengan konsumen kang
Pesenan Besaran :> = 3 Unit
Price: negotiable
Certification: ISO9001: 2015
Pembayaran Sarat: L / C, T / T
Delivery Time: 10-15 apa dina


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Kita tansah pracaya sing kualitas wong nemtokake kualitas prodhuk, rincian nemtokake kualitas prodhuk, lan tim roh bener, efisien lan inovatif saka OEM / ODM Ndeleng Parts lan anodized aluminium 6061 Cnc nguripake bagean, sampeyan kudu sijine specifications.

    Sumber OEM / ODM Cnc nguripake bagean, Peek lan aluminium Cnc nguripake bagean, karo support profesional kita experienced, kita Pabrik lan sumber produk kualitas. Iki tes kualitas ing macem-macem kesempatan kanggo mesthekake yen customer mung kasedhiya karo sawetara sampurna, lan kita uga ngatur Uploaded kanggo syarat customer.

     

    Ndeleng wis Wiyar Digunakna Kanggo:

    Semiconductor komponen mesin
    Aerospace bagean
    bushings, arah, asu laut, lan
    bali-up dering
    Pump lan komponen tutup
    Vacuum teken Ngalahake
    Down bolongan konektor electrical
    instrument Medical bagean
    Food Processing komponen mesin

     

    item CNC bagean mesin Ndeleng
    Material Ndeleng PAI Nylon, mc nilon, Pom, ABS, PU, ​​PP, PE, PTFE, UHMW, PE, HDPE, LDPE, PVC, etc.
    warna Black, putih, abang, ijo, transparent utawa werna sembarang miturut kode Pantone
    Size Minangka saben syarat customer kang
    toleransi ± 0.01mm
    Lead Wektu 15-20 dina sawise urutan dikonfirmasi utawa minangka panyuwunan
    Teknologi CNC mesin, ngowahi, panggilingan
    aplikasi Automotive, peralatan Teknik, Konstruksi, Home Appliance, Aviation,
    etc.
    Major Equipment HIGHSPEED 3/4/5 CNC mesin pusat
    kaluwihan MOQ 3 pcs
    Certification RoHS, ISO9001: 2015

     

    CNC Nguripake Workshop kamar packing Workshop Majelis bagean Anebon mesin


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!