Cina CNC Ngaktipkeun Toong Bagian pabrik jeung pabrik | Anebon

CNC Ngaktipkeun Toong Bagian

Pondok Description:

Tempat Asal: Dongguan, Cina
Modél Jumlah: bagian custom
Brand Nami: Anebon
Supply Kamampuhan: 500 Unit / Unit per Minggu
bungkusan Rincian: bungkusan: 1. polybag tas katun hal 2.Pearl 3.Carton atanapi sakumaha per syarat konsumen urang
Orde Copélna kuantitas :> = 3 Unit
Harga: negotiable
sertifikasi: ISO9001: 2015
pamayaran Sarat: L / C, T / T
Pangiriman Time: 10-15 poé gawé


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Simkuring salawasna yakin yén kualitas hiji jalma nangtukeun kualitas produk, sacara rinci nangtukeun kualitas produk, sarta sumanget tim leres, efisien sarta inovatif ti OEM / ODM Toong Bagian na anodized aluminium 6061 Cnc ngancik bagian, anjeun kedah nempatkeun spésifikasi Anjeun.

    Supply OEM / ODM Cnc turned parts,Peek and aluminum Cnc turned parts, with the support of our experienced professionals, we manufacture and supply the highest quality products. These are quality tests on a variety of occasions to ensure that the customer is only provided with a flawless range, and we also customize the array to meet the customer's requirements.

     

    Toong geus loba dipaké pikeun:

    Semiconductor komponén mesin
    Aerospace bagian
    Bushings, arah, anjing laut, jeung
    deui-up cingcin
    Kongrés sareng komponenana klep
    vakum wand handles
    Turun liang panyambungna listrik
    instrumen Médis bagian
    Food ngolah komponén mesin

     

    barang CNC bagian machining Toong
    material Toong PAI nilon, mc nilon, POM, ABS, PU, ​​PP, pe, PTFE, UHMW, pe, HDPE, LDPE, PVC, jsb
    warna Hideung, bodas, beureum, héjo, transparan atawa warna naon wae nurutkeun kode Pantone
    ukuran As per customer's requirements
    kasabaran ± 0.01mm
    Waktos prosés 15-20 poé sanggeus urutan dikonfirmasi atanapi sakumaha pamundut anjeun
    teknologi CNC machining, péngkolan, panggilingan
    aplikasi Otomotif, alat-alat Mechanical, Konstruksi, Imah Perkakas, Aviation,
    jsb
    utama Equipment Highspeed 3/4/5 cnc machining puseur
    kaunggulan MOQ 3 PCS
    sertipikasi ROHS, ISO9001: 2015

     

    CNC Ngaktipkeun Wagub kamar packing Wagub Majelis bagian Anebon machining

    Turning Service Anebon Team How to work with us Machining Material Customer Visit-2 Shipment-2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!