Ngaktipkeun Service CNC

Anebon-CNC-Turning Workshop

Naon CNC balik?

CNC lathe mangrupakeun alat mesin tinggi-precision, luhur-efisiensi otomatis. Dilengkepan turret multi-stasiun atawa kakuatan turret, alat mesin boga rupa-rupa teknologi processing, éta bisa ngolah tabung linier, tabung diagonal, busur sarta sagala rupa workpieces kompléks kayaning threads jeung alur, jeung interpolasi linier jeung interpolasi sirkular.

Dina CNC balik, bar bahan anu diayakeun di Amrik jeung diputer, jeung alat kasebut fed dina rupa sudut, sarta loba wangun alat bisa dipaké pikeun nyieun bentuk nu dipikahayang. Nalika pusat boga ngarobahna sarta fungsi panggilingan, Anjeun bisa ngeureunkeun rotasi pikeun ngidinan panggilingan tina wangun séjén. Téhnologi Hal ieu ngamungkinkeun keur rupa-rupa wangun, ukuran sarta jenis bahan.

The parabot tina lathe sarta balik puseur CNC anu dipasang dina turret nu. Urang ngagunakeun CNC controller ku "real-time" alat (misalna Pelopor Service), nu ogé eureun rotasi tur nambihan fungsi sejen kayaning pangeboran, alur sarta surfaces panggilingan.

Ngaktipkeun Service CNC

Lamun perlu CNC balik, kami salah sahiji pabrik paling boga kabisa na dibanderol competitively. Kalawan 14 sét lathes otomatis canggih, tim kami bisa ngahasilkeun barang akurat sarta dina waktosna. The rupa-rupa kamampuan produksi ngamungkinkeun Anebon nawarkeun bagian sampel unik. alat-alat produksi masal kami ensures kalenturan jeung kayakinan urang. Sarta kami bakal minuhan kaperluan unggal industri urang ngawula kalawan standar sahingga stringent. Urang difokuskeun kualitas sarta layanan palanggan.

CNC Turning Service 200912-1

CNC ngarobah bagéan kami rancang

Kami geus ngahasilkeun rupa-rupa CNC ngarobah bagéan di 10 taun sarta tim rékayasa kami geus salawasna disadiakeun konsumén urang ku solusi mangpaat pikeun ngajawab masalah maranéhanana di manufaktur CNC ngarobah bagian. Urang mastikeun machining kualitas konsistén tinggi, sanajan dina kasus bagian kompléks, ngagunakeun modul mesin rumit sarta maké CNC lathe terampil mun beroperasi mesin. Kusabab Anebon salawasna lingku precision tinggi!

CNC Turning Samples

Pilihan MACHINING IN CNC Ngaktipkeun

Kalawan parabot kinerja panganyarna na tinggi urang diwangun ku  puseur balik CNC  jeung  4-sumbu ngarobah mesin . Urang nawarkeun rupa-rupa pilihan manufaktur. Naha basajan atawa kompléks ngancik bagian, panjang atanapi pondok bagian precision ngancik, urang téh dilengkepan ogé pikeun sakabéh tingkatan complexities.

  • Prototipe machining / produksi seri nol
  • Produksi Leutik-angkatan
  • Produksi ukuran tumpak sedeng

material

Bahan kaku handap dipaké: aluminium, stainless steel, tambaga, nilon, baja, acetal, polycarbonate, acrylic, kuningan, PTFE, titanium, ABS, PVC, parunggu jeung sajabana

ciri

1. CNC lathe design CAD, structural design modularization
2. High speed, high precision and high reliability
3. Although the starting material is usually circular, it can be other shapes, such as square or hexagon.Each strip and size may require a specific "clip" (subtype of the collet - forming a collar around the object).
4. The length of the bar can vary depending on the bar feeder.
5. Tools for CNC lathes or turning centers are installed on a computer-controlled turret.
6. Avoid difficult shapes such as very long thin structures
7. When the ratio of depth to diameter is high, drilling becomes difficult.

CNC Turning Service 200912-2
Precision Ngaktipkeun komponén
CNC Turned Oxided Black Connector
CNC Machining Turning Assembly Parts
CNC Turning Stainless Steel Parts
Precision ngancik manufaktur produk
Customized Tight Tolerance CNC Turning Part

WhatsApp Online Chat!