Сертификација

На 21 ноември 2019 година, го добивме сертификатот за систем за управување со квалитет ISO9001:2015.Тоа значи дека Anebon има воспоставено сеопфатен систем за управување со квалитетот и обезбедување квалитет во сите аспекти на управувањето, вистинската работа, добавувачите, производите, пазарите и продажните услуги.Управувањето со добар квалитет им помага на компаниите да ја подобрат организациската ефикасност, да ги намалат трошоците и да обезбедат производи и услуги со одличен квалитет. 

Работете со нас, не треба да се грижите за ништо.Затоа што сите проекти ќе ги реализираме околу системот за квалитет.

Anebon-ISO9001-2015.

Нашиот патент

Анебонски патент

WhatsApp онлајн разговор!