1б
666
2б

Нашата услуга

Посветеност на услугата

Ја разбираме важноста од предизвикување на статус кво и континуирано поместување на границите на она што е можно.Работиме на толеранции до ± 0,01 на 100 мм димензија иако построги толеранции се можни со прилично стабилна, засилена класа на инженерски материјали.Прецизните CNC обработени делови може да се изградат за нарачаниот материјал на клиентите.

За нас

Anebon е основана во 2010 година. Нашиот тим е специјализиран за дизајн, производство и продажба на хардверската индустрија.И положивме сертификат ISO 9001:2015.

Имаме напредни, ефикасни и високи стандардни машини од Јапонија, вклучувајќи различни CNC машини за глодање и вртење, мелница за површина, внатрешна и обична мелница, Wedmls, Wedmhs и др.И ние ја имаме и најнапредната опрема за тестирање.Може да се поддржат делови со толеранции до ±0,002 mm.

Наша предност

ПЕРЦИЗИЈА, ПЕРФОРМАНСИРАЊЕ И СИГУРНОСТ

Посветеност на услугата, висок квалитет и ефикасност, трпение и ентузијазам, додека корисникот не биде задоволен ние ќе се погрижиме производите.Ние носиме ќе биде доставено до одреденото место според барањата на клиентите.

Апликација за индустрија

 • Авто-компоненти

  Авто-компоненти

 • Електроника

  Електроника

 • Медицински

  Медицински

 • Авијација

  Авијација

 • Морски

  Морски

 • Домашни апарати

  Домашни апарати

 • Телекомуникации

  Телекомуникации

 • Механички

  Механички

WhatsApp онлајн разговор!