машина

Машина-а1

Машина-б

Машина-d1

Машина-в

Работилница за машини
Листа машина опрема
Бр Име опрема Дополнителна опрема Број модел Производител година Авторски Квантитет
1 Обичен фреза P-0001 М3 ЈАНИЈА 2013/02/01 CN 10
2 Брусни Машинско P-0013 618S ХУАНГЖУЈИЧУАНГ 2013/02/01 CN 3
3 жица за сечење-електрода P-0018 DK7740A ЖАОМИНГ 2013/02/01 CN 5
4 моторот струг P-0020 CZ6132A ГУАНГЖУЖУЏИЈАНГ 2013/02/01 CN 2
5 ЦПУ удирање машина P-0022 ZQS4114 Xiling 2013/02/01 CN 2
6 пили P-0024 GB916 Xiling 2013/02/01 CN 2
7 прислушување машини P-0029 SWJ-B Xiling 2013/02/01 CN 5
8 ЦПУ вртење P-0032 BNC-46 МИЈАНО 2015/04/04 ЈП 3
9 ЦПУ вртење P-0035 Б205 ЦУГАМИ 2015/04/04 ЈП 3
10 ЦПУ вртење P-0037 M42SD ЦУГАМИ 2015/04/04 ЈП 2
11 ЦПУ Обработувам центар P-0070 brotc-31A брат 2013/04/17 ЈП 33
12 ЦПУ Обработувам центар P-0073 540 TY-CNC 2015/06/03 CN 9
13 ЦПУ Обработувам центар P-0079 850 ТАИКАН 2013/11/05 TW 6
14 печат машина P-0087 160 Т КСИТИАН 2013/08/19 TW 8
15 печат машина P-0090 60 Т КСИТИАН 2013/08/19 TW 3
16 печат машина P-0093 45Т КСИТИАН 2013/08/19 TW 3
17 печат машина P-0095 250 Т Светската група 2014/04/16 TW 2
18 печат машина P-0096 315 Т ЈАДОН 2015/07/16 CN 1
19 Машина за кастинг P-0098 DC280T ЛК ГРУПА 18.08.2018 HK 2

WhatsApp Online Chat !