Historia jonë

2019

ISO9001-2015

Ne jemi në përputhje me standardin e sistemit të menaxhimit të cilësisë: GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015

2018

anebon 7

Që nga viti 2018, teksa biznesi vazhdon të rritet, kompania vazhdon të shtojë 10 makina frezë cnc dhe 8 makineri stampuese.

2017

Inspektimi Anebon

Në vitin 2017, Anebon Metal bleu pajisje të mëdha inspektimi CMM.

2017

anebon 5

Në vitin 2017, për shkak të kërkesës së klientëve, Anebon Metal krijoi një departament të prodhimit të stampimit dhe bleu 10 makina stampuese.

2015

anebon 4

Për shkak të rritjes së biznesit në 2015, Anebon Metal vazhdoi të zgjerohej, duke shtuar 20 makina bluarjeje cnc dhe e zhvendosi fabrikën në qytetin Fenggang, qytetin Dongguan.Në të njëjtin vit, Departamenti i Tregtisë Ndërkombëtare të Anebon Metal u krijua në qytetin Huangjiang, Dongguan.

2013

anebon 3

Kompania u zgjerua në vitin 2013, duke shtuar 10 makina bluarje CNC dhe 6 torno CNC të importuara nga Japonia.

2010

anebon metal

Anebon Metal Hong Kong është themeluar në vitin 2010.

2008

anebon 1

Fabrika Anebon Metal është themeluar në vitin 2008 në Tangxia Town, Dongguan City, me vetëm 20 torno automatike dhe 5 torno CNC.


WhatsApp Online Chat!