1b
666
2b

Shërbimi ynë

Angazhimi i shërbimit

Ne e kuptojmë rëndësinë e sfidimit të status quo-së dhe shtyrjes së vazhdueshme të kufijve të asaj që është e mundur.Ne punojmë me toleranca aq të ngushta sa ± 0,01 për 100 mm dimensione, megjithëse toleranca më të forta janë të mundshme me shkallë mjaft të qëndrueshme dhe të përforcuar të materialeve inxhinierike.Pjesët e përpunuara me precizion CNC mund të ndërtohen për materialin e treguar me porosi të klientëve.

Rreth nesh

Anebon u themelua në vitin 2010. Ekipi ynë është i specializuar në projektimin, prodhimin dhe shitjet e industrisë së harduerit.Dhe ne kemi kaluar certifikimin ISO 9001:2015.

Ne kemi makineri të avancuara, efikase dhe të standardeve të larta nga Japonia, duke përfshirë makina të ndryshme frezimi dhe tornimi CNC, mulli sipërfaqësor, mulli i brendshëm dhe i thjeshtë, Wedmls, Wedmhs etj.Dhe ne gjithashtu kemi pajisjet më të avancuara të testimit.Pjesët me toleranca deri në ±0,002 mm mund të mbështeten.

Avantazhi ynë

PERCIZIONI, PERFORMANCA DHE BESUESHMËRIA

Angazhimi i shërbimit, Cilësi dhe efikasitet i lartë, Durim dhe entuziazëm, Derisa përdoruesi të jetë i kënaqur, ne do të sigurojmë që produktet.Ne sjellim do të dorëzohemi në vendin e caktuar sipas kërkesave të klientit.

Aplikimi i Industrisë

 • Auto-komponentët

  Auto-komponentët

 • Elektronikë

  Elektronikë

 • Mjekësor

  Mjekësor

 • Aviacioni

  Aviacioni

 • Detare

  Detare

 • Pajisje shtepiake

  Pajisje shtepiake

 • Telekomunikacioni

  Telekomunikacioni

 • Mekanike

  Mekanike

WhatsApp Online Chat!