Fabrikim llamarine

Fabrikim llamarine

Si një dyqan i plotë veglash dhe magazinash, ne jemi të aftë në të gjitha fushat e fabrikimit, duke përfshirë laserin me fibra, goditjen me CNC, lakimin CNC, formimin CNC, saldimin, përpunimin CNC, futjen dhe montimin e pajisjeve.

Ne pranojmë lëndë të parë në fletë, pllaka, shufra ose tuba dhe kemi përvojë në punën me një sërë materialesh si alumini, bakri, çeliku inox dhe çeliqet e karbonit.Shërbime të tjera përfshijnë futjen e harduerit, saldimin, bluarjen, përpunimin, tornimin dhe montimin.Ndërsa vëllimet tuaja rriten, ne kemi gjithashtu mundësinë e përpunimit të fortë të pjesëve tuaja për t'u përdorur në departamentin tonë të stampimit të metaleve.Opsionet e inspektimit variojnë nga kontrollet e thjeshta të veçorive deri në FAIR & PPAP.

P18 Prerje me lazer anebon
Anebon
Anebon
Anebon

Prerje me laser

Lakimi i metaleve

MARKA

Saldimi

Shërbimi i Stampimit
Ne do të përdorim pajisjet tona të avancuara dhe ekipin tonë me përvojë për të personalizuar produktet që imagjinoni dhe besojmë se mund t'i plotësojmë nevojat tuaja si në aspektin e çmimit ashtu edhe në cilësinë.

Çfarë është Stampimi?

Fleta metalike formohet në pjesë dhe guaska të ndryshme të ngjashme me fletët, pjesë pune të ngjashme me kontejnerët në një shtypje nga një kallëp, ose pjesët e tubit bëhen në pjesë të ndryshme pune me tuba.Ky lloj procesi formimi në gjendje të ftohtë quhet stampim i ftohtë, i referuar si stampim.
Përpunimi i stampimit është teknologjia e prodhimit të pjesëve të produktit me formë, madhësi dhe performancë të caktuar me anë të fuqisë së pajisjeve konvencionale ose speciale të stampimit, të cilat drejtpërdrejt deformojnë dhe deformojnë fletën në kallëp.Fletët, kallëpet dhe pajisjet janë tre elementët e stampimit.

Anebon
Anebon

 

Llojet kryesore të procesit: grushtim, përkulje, prerje, vizatim, fryrje, rrotullim, korrigjim.

Aplikacionet: Aviacion, ushtri, makineri, makineri bujqësore, elektronikë, informacion, hekurudha, postë dhe telekomunikacion, transport, kimikate, pajisje mjekësore, elektroshtëpiake dhe industri e lehtë.

Anebon
Anebon
Anebon
Anebon
Anebon

Karakteristikat

Ne përdorim kallëpe precize, saktësia e pjesës së punës mund të arrijë nivelin mikron, dhe saktësia e përsëritur është e lartë, specifikimet janë të njëjta dhe vrimat dhe bosët mund të hapen.


(1) Procesi ynë i vulosjes është shumë efikas, i lehtë për t'u përdorur dhe i lehtë për t'u mekanizuar dhe automatizuar.Numri i goditjeve të një shtypi të zakonshëm është deri në disa dhjetëra herë në minutë, dhe presioni me shpejtësi të lartë mund të jetë qindra apo edhe mijëra herë në minutë, dhe një goditje mund të merret për çdo goditje të shtypjes.

(2) Meqenëse mbulesa garanton saktësinë e madhësisë dhe formës së pjesës së vulosjes gjatë stampimit dhe në përgjithësi nuk dëmton cilësinë e sipërfaqes së pjesës së stampimit, dhe jetëgjatësia e mbulesës është përgjithësisht e gjatë, cilësia e stampimit është e qëndrueshme, këmbyeshmëria është e mirë dhe ka "të njëjtën gjë".Karakteristikat.

Anebon
Anebon

(3) Ne mund të shtypim dhe përpunojmë pjesë me përmasa të mëdha dhe forma komplekse, të tilla si kronometër të vegjël si orët, deri në trarët gjatësorë të makinës, pjesë mbuluese etj., plus efektin e forcimit të deformimit të ftohtë të materialeve stampuese, forcën e goditjes dhe ngurtësimin janë më të larta.
(4) Stampimi në përgjithësi nuk ka mbetje çipi, më pak konsum material dhe nuk ka nevojë për pajisje të tjera ngrohëse.Prandaj, është një metodë përpunimi e kursimit të materialit dhe kursimit të energjisë, dhe kostoja e vulosjes së pjesëve është e ulët.

Produktet

Stampimi i metaleve


WhatsApp Online Chat!