Shërbimi i Kallëpit të Die

Shërbimi i Kallëpit të Die

Die casting ka qenë një specialitet i Anebon për më shumë se 10 vjet.Shërbimet tona të derdhjes së aluminit kanë ndihmuar inxhinierët, dizajnerët e produkteve dhe arkitektët të sjellin në jetë planet e tyre me dizajne të fundit të pjesëve të artit dhe cilësi të besueshme.Duke pasur parasysh përvojën tonë në industri, së bashku me pajisjet tona më të avancuara, inxhinierët tanë ekspertë të prodhimit dhe cilësor, dhe stafin e prodhimit, ju garantohet prodhimi cilësor i pjesëve dhe produkteve tuaja me një normë ekonomike me Anebon.Ne jemi një prodhues i çertifikuar me ISO 9001:2015 që specializohet në shërbimet e derdhjes me bazë për industritë dhe kompanitë kryesore në botë.Pajisjet tona mbulojnë pothuajse të gjitha nevojat e inxhinierisë, projektimit dhe zhvillimit që mund të kërkojë kompania juaj.

Anebon Die Casting-

Pajisjet dhe kallëpet e derdhjes janë të shtrenjta, kështu që procesi i derdhjes me diake në përgjithësi përdoret vetëm për të prodhuar në masë një numër të madh produktesh.Është relativisht e lehtë për të prodhuar pjesë të derdhura, të cilat në përgjithësi kërkojnë vetëm katër hapa të mëdhenj, me një rritje të vetme të kostos që është e ulët.Derdhja me drite është veçanërisht e përshtatshme për prodhimin e një numri të madh të derdhjeve të vogla dhe të mesme, kështu që derdhja me diake është më e përdorura nga proceset e ndryshme të derdhjes.Krahasuar me teknikat e tjera të derdhjes, sipërfaqja e derdhur është më e sheshtë dhe ka një qëndrueshmëri më të madhe dimensionale.

Çfarë është Die Casting?

Derdhja me die është një proces i derdhjes së metaleve që karakterizohet nga përdorimi i një zgavër kallëpi për të ushtruar presion të lartë në metalin e shkrirë.Kallëpet zakonisht përpunohen nga aliazhe me forcë më të lartë, disa prej të cilave janë të ngjashme me formimin me injeksion.Shumica e derdhjeve janë pa hekur, të tilla si zink, bakri, alumini, magnezi, plumbi, kallaji dhe lidhjet plumb-kallaj dhe lidhjet e tjera.Në varësi të llojit të derdhjes, kërkohet një makinë derdhjeje me dhomë të ftohtë ose një makinë hedhëse me dhomë të nxehtë.

Karakteristikat

Derdhja me die është një metodë derdhjeje në të cilën një lëng aliazh i shkrirë derdhet në një dhomë presioni, një zgavër e një kallëpi çeliku mbushet me shpejtësi të lartë dhe lëngu i aliazhit ngurtësohet nën presion për të formuar një derdhje.Veçoritë kryesore të derdhjes me diake që e dallojnë atë nga metodat e tjera të derdhjes janë presioni i lartë dhe shpejtësia e lartë.

1. Metali i shkrirë mbush zgavrën nën presion dhe kristalizohet në një presion më të lartë.Presioni i përbashkët është 15-100 MPa.

2 .Lëngu metalik mbush zgavrën me shpejtësi të lartë, zakonisht në 10-50 m/s, dhe disa mund të kalojnë edhe 80 m/s, (shpejtësia e linjës përmes hyrjes në zgavër - shpejtësia e hyrjes), kështu që koha e mbushjes së metalit të shkrirë është jashtëzakonisht shkurt, dhe zgavra mund të mbushet në rreth 0,01-0,2 sekonda (në varësi të madhësisë së derdhjes).

Hedhja me prerje është një metodë e derdhjes precize.Pjesët e derdhjes me prerje të derdhura me kallëp, kanë toleranca shumë të vogla dimensionale dhe saktësi të lartë sipërfaqësore.Në shumicën e rasteve, pjesët e derdhjes mund të montohen pa u kthyer.Pjesët gjithashtu mund të derdhen drejtpërdrejt.

Cilat janë përfitimet e shërbimeve të derdhjes me majë?

Procesi ynë revolucionar i derdhjes me diake ofron shumë përfitime të rëndësishme, duke përfshirë:
l Përshtatje: Ndihmon për të arritur dizajne dhe forma komplekse që e bëjnë të lehtë përshtatjen e derdhjeve në procese të veçanta prodhimi.
ll Kosto e ulët
ll Efikasitet i lartë
llll Shumëfunksionale dhe rezistente ndaj korrozionit
Si një prodhues i derdhjes me diake, Anebon Die Casting ofron montim dhe testim të plotë, gjithëpërfshirës të të gjitha pjesëve dhe produkteve të derdhura me diake.Pavarësisht nëse jeni të interesuar për komponentë të veçantë, si p.sh. derdhja e aluminit ose derdhja me vakum, ose thjesht dëshironi të jeni një prototip i një pjese të re, mund të merrni një përvojë të plotë shërbimi në fabrikën tonë.

Mmateriale

Metalet që kemi përdorur për derdhjen me bazë përfshijnë kryesisht zink, bakër, alumin, magnez, plumb, kallaj dhe lidhjet e plumbit-kallaj, etj. Edhe pse giza është e rrallë, është gjithashtu e realizueshme.Karakteristikat e metaleve të ndryshme gjatë derdhjes janë si më poshtë:

Zinku: Metali i derdhur më lehtë, ekonomik kur prodhohen pjesë të vogla, i lehtë për t'u veshur, rezistencë e lartë në shtypje, plasticitet i lartë dhe jetëgjatësi e gjatë derdhjeje.

Alumini: Prodhim me cilësi të lartë, komplekse dhe derdhje me mure të hollë me qëndrueshmëri të lartë dimensionale, rezistencë të lartë ndaj korrozionit, veti të mira mekanike, përçueshmëri të lartë termike dhe përçueshmëri elektrike dhe forcë të lartë në temperatura të larta.

Magnezi: Lehtë për t'u përpunuar, raport i lartë i forcës ndaj peshës, më i lehtë nga metalet e përdorura zakonisht.

Bakri: Fortësi e lartë dhe rezistencë e fortë ndaj korrozionit.Metali i derdhur më i përdorur ka vetitë më të mira mekanike, kundër konsumit dhe forcë afër çelikut.

Plumb dhe kallaj: Dendësi e lartë dhe saktësi e lartë dimensionale për pjesët speciale të mbrojtjes nga korrozioni.Për arsye të shëndetit publik, kjo aliazh nuk mund të përdoret si një objekt për përpunimin dhe ruajtjen e ushqimit.Lidhjet plumb-kallaj-bismut (nganjëherë përmbajnë edhe pak bakër) mund të përdoren për të bërë shkronja të përfunduara me dorë dhe stampim të nxehtë në shtypjen e shtypit.

Anebon
Anebon
Anebon

Derdhje alumini

Hedhja e aksesorëve të telefonit celular

Cast Alumini

Anebon
Anebon
Anebon

ADC12 Die Casting Me Veshje

Mbulesa e pajisjeve të derdhura

Hedhja e zinkut


WhatsApp Online Chat!