Kontrolli i cilësisë

Në Anebon Metal Ne krenohemi me sigurimin vazhdimisht klientëve tanë me pjesë të lartë të kualitetit të lartë saktësi. Cilësia është dhënë gjithmonë prioritet i lartë në Anebon Metal. Ne "ndërtuar cilësinë në" përmes çdo person, proces, dhe pjesë të pajisjeve në fabrikën tonë.  

Ne i kushtojmë vëmendje të rrepta për çdo detaj të veprimit tonë. Procesi ynë përfshin të paturit e machinists shikoni pjesë të gjithë rrjedhën e procesit dhe të inspektojë pjesë si ata janë drejtuar. artikujt e parë janë kryer në të gjitha pjesët e reja dhe në çdo operacion. Përveç kësaj, të gjitha pjesët të kalojnë nëpër një inspektim përfundimtar në shtet-e-artit-pajisjeve matëse.

Quality inspektimin e pajisjeve:

Udhëhequr nga një industri-Experienced QC Menaxher, së bashku me pajisje të shtet-e-artit-QC dhe objektit, ANEBON vazhdimisht prodhon pjesë të cilësisë së lartë të lartë saktësi.

Ne shpallim rekord tonë të fortë gjurmët e vlerësime të larta furnizuesit në cilësinë nëpër pajisjet e inspektimit më poshtë:

Anebon Inspektoni

Pajisjet e inspektimit Anebon:

Inspektimi Anebon

Certifikata jonë ISO9001:2015:

Anebon-ISO9001-2015.

WhatsApp Online Chat !