Control kualitas

Di Anebon Metal kami bangga Sunan Gunung Djati dina konsistén nyadiakeun klien kami kalawan bagéan precision kualitasna unggul. Kualitas sok dibéré prioritas luhur di Anebon Metal. Simkuring "ngawangun kualitas dina" ngaliwatan unggal jalma, prosés, jeung sapotong parabot di pabrik urang.  

Urang nengetan ketat ka unggal jéntré ngeunaan operasi urang. prosés kami ngawengku ngabogaan machinists pariksa bagian sapanjang aliran prosés sarta mariksa bagian sakumaha aranjeunna ngajalankeun. artikel munggaran nu dijalankeun dina sadaya bagian anyar jeung di unggal operasi. Sajaba ti éta, sagala bagian ogé ngaliwat hiji inspeksi ahir dina kaayaan-of-nu-seni parabot ukur.

Kualitas inspecting equipments:

Dipingpin ku hiji QC Manajer Industri-ngalaman, gandeng ku Nagara-of-nu-Art QC peralatan sarta fasilitas, ANEBON konsistén ngahasilkeun bagian precision kualitasna unggul.

Urang mulasara kami catetan lagu kuat ratings supplier tinggi dina kualitas ngaliwatan equipments inspecting bellow:

Anebon mariksa

Anebon Inspection Equipment:

Anebon Inspection

Our ISO9001:2015 Certificate:

Anebon-ISO9001-2015.