1b
666
2B

Service kami

komitmen Service

Urang ngarti pentingna nangtang status quo jeung terus ngadorong wates of naon mungkin. Urang damel ka tolerances sakumaha kedap sakumaha ± 0.01 per 100MM tina dimensi najan tolerances tighter anu mungkin jeung rada stabil, kelas bertulang bahan rékayasa. Precision CNC bagian machined bisa diwangun pikeun klien custom dituduhkeun bahan.

Tentang Kami

Anebon diadegkeun dina 2010. Tim kami geus specializing dina desain, produksi jeung jualan industri hardware. Sarta Kami geus kaliwat ISO 9001: 2015 sertifikasi.

Simkuring gaduh mesin baku canggih, cekap tur luhur ti Jepang, kaasup rupa CNC panggilingan na mesin péngkolan, coét permukaan, coét internal tur polos, Wedmls, Wedmhs ect. Sarta kami ogé kudu paling parabot nguji éta maju. Bagian jeung tolerances nepi ka 0.002mm ± bisa didukung.

kauntungan urang

PERCISION, kinerja, jeung reliabilitas

Service commitment, High quality and efficiency, Patience and enthusiasm, Until the user is satisfied we will ensure that the products. We bring will be delivered to the designated place according to customer's requirements.

WhatsApp Online Chat!