1b
666
2b

Jasa Kami

komitmen jasa

Urang ngarti pentingna nangtang status quo sarta terus ngadorong wates naon mungkin.Urang damel pikeun tolerances sakumaha ketat sakumaha ± 0,01 per 100MM dimensi najan tolerances tighter mungkin kalawan rada stabil, kelas bertulang bahan rékayasa.Precision CNC bagian machined bisa diwangun pikeun klien custom dituduhkeun bahan.

Tentang Kami

Anebon diadegkeun dina 2010. Tim kami specializing dina rarancang, produksi jeung jualan industri hardware.Sareng Kami parantos lulus sertifikasi ISO 9001: 2015.

Kami geus maju, efisien sarta luhur mesin baku ti Jepang, kaasup rupa CNC panggilingan tur ngarobah mesin, coét permukaan, coét internal tur polos, Wedmls, Wedmhs ect.Sareng urang ogé gaduh alat uji anu paling canggih.Bagian kalawan tolerances nepi ka ± 0.002mm bisa dirojong.

kauntungan urang

PERCISION, KINERJA, JEUNG reliabilitas

komitmen Service, kualitas luhur sarta efisiensi, Kasabaran jeung sumanget, Dugi pamaké wareg kami bakal mastikeun yén produk.Urang mawa bakal dikirimkeun ka tempat ditunjuk nurutkeun sarat customer urang.

Aplikasi Industri

  • Komponén Otomatis

    Komponén Otomatis

  • Éléktronik

    Éléktronik

  • Médis

    Médis

  • Penerbangan

    Penerbangan

  • Kelautan

    Kelautan

  • Parabot imah

    Parabot imah

  • Télékomunikasi

    Télékomunikasi

  • Mékanis

    Mékanis

Chat Online WhatsApp!