Основните барања на добар добавувач на услуги за обработка на CNC

ISO сертификација

ISO 9000 е систем за управување со квалитет кој може да обезбеди дека секој чекор одCNC обработкапроцесот на производство ги исполнува строгите стандарди за квалитет.Сертификацијата ISO 9001 се заснова на американските воени стандарди и е сертифицирана од независна организација за да потврди дека компанијата работи ефикасно додека обезбедува безбедни, економични и услуги за намалување на отпадот.

Обезбедување квалитет
Познавање на индустријата: Добавувачите со висок квалитет ќе ја покажат нивната севкупна свест за индустријата, вклучувајќи блогови и е-книги кои го воспоставуваат нивниот лидерски статус на мислата.

Способности и услуги: ДоброЦПУ глодање и вртењекомпанијата треба јасно да ги специфицира своите капацитети, опрема, вештини и индустриски способности, така што клиентот може да донесе информирана одлука за тоа дали одговара на конкретниот проект на клиентот.

Anebon CNC Обработка на примероци-2

Стабилниот однос на соработка е взаемно корисен.На нашите клиенти ќе им дадеме ценовна предност за да можат да добијат извонредни придобивки на пазарот.дел за обработка на cnc
If you'd like to speak to a member of the Anebon team, please get in touch at info@anebon.com

 


Anebon Metal Products Limited може да обезбеди CNC обработка, леење, услуги за обработка на лим, ве молиме слободно контактирајте со нас.
Tel: +86-769-89802722 Email: info@anebon.com Website: www.anebon.com


Време на објавување: Сеп-08-2020 година
WhatsApp онлајн разговор!