Tentang Kami

produk Anebon logam Co., LTD

Anebon Kilang kitu-2

Anebon diadegkeun dina 2010. Tim kami geus husus dina desain, produksi jeung jualan industri hardware. Sarta kami geus kaliwat ISO 9001: 2015 sertifikasi.

Kami geus maju, mesin baku efisien sarta luhur ti Jepang, kaasup rupa CNC panggilingan na mesin péngkolan, coét permukaan, coét internal tur polos, WEDM-HS / LS, badag laser mesin motong ect. Sarta urang ogé boga alat-alat nguji paling canggih (CMM 3D koordinat Ngukur Mesin, CCD detektor optik deteksi jrrd) Bagian kalawan tolerances nepi ka ± 0.002mm bisa didukung.

Leuwih ti 10 taun Precision Téknik Garapan:

kalenturan tinggi mangrupa kaunggulan urang, pabrik lean nyaeta prinsip urang, nyugemakeun pelanggan téh ngungudag urang, ngahontal kaayaan win-win ngarupakeun cita urang. Sanggeus taun ngembangkeun, Anebon Metal geus nempatan pasar nguntungkeun dina sagala rupa industri pikeun tinggi tungtung bagian logam precision ngarojong, kawas Industri Otomatis, Equipment Médis, pétrokimia Equipment, mesin Konstruksi, Equipment Aviation, Industri Panyambung na Equipment Communications. Samentara éta, urang aktip cooperate jeung customer urang R & D, sarta mantuan pikeun perbaikan salajengna, guna mastikeun untung customer urang.

Anebon

Salila sakabéh prosés manufaktur, Anebon Metal difokuskeun kualitas, urang miara syarat konsumén 'sarta produk ciri husus. Urang bakal nyetél rencana kontrol sasuai jeung nerapkeun eta dina prosés. Biasana urang ngagunakeun parabot kualitas: APQP, CP, MSA, SPC, CPK, PPAP, KAIZEN & PDCA. 

SIX REASONS TO CHOOSE ANEBON

Professional Team Rich Experience

Focus on CNC Machining aluminum alloy parts batch processing, hardware parts Machined for more than 10 years.Our senior engineers have gotten experience in large-scale projects at home and abroad, fast response speed.

Perfect Quality

Strictly control CNC machining, select reasonable production equipment for different metal parts processing. Advanced testing equipment can ensure the accuracy of CNC machined products and confirm the goods is fine before the shipment.

Quick Service To Solve Problems

Have the ability to process difficult hardware parts in batches, and successfully complete a number of high-precision technical projects, including robotic parts, auto parts, etc. Ensuring the precision and quality of the machining of complex parts. Professional product customer service personnel assist customers in choosing products suitable for their machinery.

High quality, Low Price

You can enjoy the lowest CNC machining price under the same quality, and the stable order quantity ensures that we can control the cost to the lowest. A mature supply chain system allows customers to achieve low-cost purchases, and a professional technical team can control the optimal machining procedures and no waste of materials.

On-time Delivery

Estimating the most accurate delivery date for you so that your products can seize the market! Strong independent production process and fast transportation will save you time. Rejecting the occurrence of an order delay, a promise is the embodiment of our value.

Quick Feedback

We can provide quotation within 6 hours at the fastest, professional skill, reasonable process, and standard form. All questions will be answered within 24 hours.

WHO WE WORK WITH

Anebon-Customer-lenovo
Anebon-Customer-mazda
Anebon-Customer-amphenol
Anebon-Customer-Hexagon
Anebon-Customer-Flex
Anebon-Customer-Gopro
Anebon-Customer-Dynacast
Anebon-Customer-Johnson_Electric

WhatsApp Online Chat !