Lambaran Metal Fabrikasi

Lambaran Metal Fabrikasi

Salaku alat lengkep sareng toko paeh, kami terampil dina sagala widang fabrikasi kaasup serat laser, CNC punching, CNC bending, CNC ngabentuk, las, CNC machining, sisipan hardware na assembly.

Kami nampi bahan baku dina cadar, piring, bar atanapi tabung sareng ngalaman damel sareng rupa-rupa bahan sapertos aluminium, tambaga, stainless steel sareng baja karbon.jasa lianna kaasup sisipan hardware, las, grinding, machining, péngkolan jeung assembly.Nalika volume anjeun ningkat, kami ogé gaduh pilihan pikeun ngerjakeun bagian-bagian anjeun pikeun dijalankeun di departemen stamping logam kami.Pilihan pamariksaan dibasajankeun cek fitur saderhana dugi ka FAIR & PPAP.

motong laser P18 Anebon
Anebon
Anebon
Anebon

motong laser

Metal Bending

WEDM

Las

Stamping Service
Kami bakal ngagunakeun alat-alat canggih sareng tim anu berpengalaman pikeun ngaropea produk anu anjeun bayangkeun, sareng kami yakin yén urang tiasa nyumponan kabutuhan anjeun boh tina segi harga sareng kualitas.

Naon Stamping?

Lambaran logam kabentuk kana sababaraha bagian sareng cangkang sapertos lambaran, workpieces sapertos wadah dina pencét ku kapang, atanapi potongan tabung didamel kana sababaraha workpieces tubular.Prosés ngabentuk jinis ieu dina kaayaan tiis disebut stamping tiis, disebut stamping.
Pamrosésan stamping nyaéta téknologi produksi bagian-bagian produk kalayan bentuk, ukuran sareng kinerja anu tangtu ku cara kakuatan alat-alat stamping konvensional atanapi khusus, anu langsung ngarobih sareng ngarobih lambaran dina kapang.Lembar, kapang sareng alat mangrupikeun tilu unsur stamping.

Anebon
Anebon

 

Jenis prosés utama: punching, bending, shearing, drawing, bulging, spinning, koreksi.

Aplikasi: Aviation, militer, mesin, mesin pertanian, éléktronika, informasi, karéta api, pos jeung telekomunikasi, transportasi, kimia, alat-alat médis, parabot rumah tangga jeung industri lampu.

Anebon
Anebon
Anebon
Anebon
Anebon

Ciri

Kami nganggo kapang precision, precision workpiece nu bisa ngahontal tingkat micron, sarta precision repeating tinggi, spésifikasi anu sarua, sarta liang jeung bos bisa ditinju kaluar.


(1) Prosés stamping kami téh kacida efisien, gampang beroperasi, sarta gampang pikeun mechanize na ngajadikeun otomatis.Jumlah stroke pers umum nepi ka sababaraha puluhan kali per menit, sarta tekanan-speed tinggi bisa ratusan atawa malah rébuan kali per menit, sarta punch bisa diala pikeun tiap stroke pencét.

(2) Kusabab paeh ngajamin ukuran sareng bentuk akurasi bagian stamping nalika stamping, sareng umumna henteu ngaruksak kualitas permukaan bagian stamping, sareng umur paeh umumna panjang, kualitas stamping stabil, interchangeability téh alus, sarta mibanda "sarua".Ciri.

Anebon
Anebon

(3) Urang bisa mencet jeung ngolah bagian kalawan ukuran badag sarta wangun kompléks, kayaning stopwatches sakumaha leutik jam, sajauh balok longitudinal mobil, ngawengku bagian, jeung sajabana, ditambah tiis deformasi pangaruh hardening bahan stamping, punching kakuatan Jeung stiffness. leuwih luhur.
(4) Stamping umumna teu boga scraps chip, konsumsi bahan kirang, sarta teu merlukeun parabot pemanasan lianna.Ku alatan éta, éta métode ngolah bahan-nyimpen sarta hemat energi, sarta biaya stamping bagian low.

Produk

Metal-Stamping


Chat Online WhatsApp!