Maot Casting Service

Maot Casting Service

Die casting parantos janten spesialisasi Anebon langkung ti 10 taun.jasa casting aluminium kami geus nulungan insinyur, désainer produk na arsiték mawa desain maranéhna pikeun hirup kalawan kaayaan tina desain bagian seni tur kualitas dipercaya.Dibikeun pangalaman urang di industri, bareng jeung alat-alat canggih urang, manufaktur ahli urang jeung insinyur kualitas, sarta staf produksi, anjeun dijamin kualitas manufaktur bagian anjeun sarta produk dina laju ekonomis kalawan Anebon.Kami ISO 9001: 2015 produsén die casting Certified anu specializes di jasa casting paeh pikeun industri ngarah di dunya jeung pausahaan.Alat-alat kami nyertakeun ampir sadaya rékayasa casting paeh, ngarancang sareng pamekaran kabutuhan anu diperyogikeun ku perusahaan anjeun.

Anebon Die Casting-

Alat-alat tuang sareng kapang mahal, ku kituna prosés casting paeh umumna ngan ukur dianggo pikeun ngahasilkeun sajumlah ageung produk.Kawilang gampang pikeun ngahasilkeun bagian-bagian die-cast, anu umumna ngan ukur ngabutuhkeun opat léngkah utama, kalayan paningkatan biaya anu rendah.Maot casting sabagian cocog pikeun pembuatan angka nu gede ngarupakeun castings leutik tur sedeng-ukuran, jadi maot casting téh paling loba dipaké dina rupa prosés casting.Dibandingkeun jeung téhnik casting sejen, beungeut paeh-matak téh datar tur mibanda konsistensi diménsi luhur.

Naon ari Die Casting?

Die casting nyaéta prosés casting logam dicirikeun ku pamakéan rongga kapang pikeun nerapkeun tekanan tinggi kana logam molten.Molds biasana machined tina alloy kakuatan luhur, sababaraha nu sarupa jeung suntik molding.Kalolobaan castings paeh bébas beusi, kayaning séng, tambaga, aluminium, magnésium, kalungguhan, timah, jeung alloy kalungguhan-tin jeung alloy lianna.Gumantung kana jenis casting paeh, a chamber tiis mesin paeh casting atawa chamber panas mesin paeh casting diperlukeun.

Ciri

Die casting mangrupakeun metoda casting nu cair alloy molten dituang kana chamber tekanan, rongga tina kapang baja dieusian dina speed tinggi, sarta cairan alloy solidified dina tekenan pikeun ngabentuk casting a.Fitur utama casting paeh anu ngabédakeun tina metode tuang anu sanés nyaéta tekanan tinggi sareng kecepatan luhur.

1. logam molten ngeusi rohangan dina tekenan sarta crystallizes dina tekanan luhur.Tekanan umum nyaéta 15-100 MPa.

2.Cairan logam ngeusi rongga dina kecepatan anu luhur, biasana dina 10-50 m / s, sareng sababaraha ogé tiasa ngaleuwihan 80 m / s, (laju garis ngalangkungan ingate kana rongga - laju ingate), janten waktos ngeusian logam molten pisan. pondok, sarta rongga bisa dieusi dina ngeunaan 0,01-0,2 detik (gumantung kana ukuran casting nu).

Die-casting mangrupakeun metoda casting precision.Paeh-casting bagian matak ku paeh-casting, boga tolerances dimensi pisan leutik sarta precision permukaan tinggi.Dina kalolobaan kasus, bagian paeh-casting bisa dirakit tanpa péngkolan.Bagian ogé tiasa tuang langsung.

Naon kauntungan tina jasa die casting?

Prosés casting maot revolusioner kami nawarkeun loba mangpaat penting, kaasup:
l Kustomisasi: Eta mantuan pikeun ngahontal desain kompléks jeung bentuk nu matak ngamudahkeun pikeun ngaropéa castings kana prosés manufaktur husus.
ll béaya rendah
lll Éféktifitas luhur
llll Multi-fungsi jeung tahan korosi
Salaku produsén die-casting, Anebon Die Casting nawarkeun assembly lengkep, komprehensif sarta nguji sadaya bagian paeh-tuang jeung produk.Naha anjeun kabetot dina komponén husus kayaning aluminium paeh casting atawa vakum paeh casting, atawa ngan hayang jadi prototipe bagian anyar, anjeun bisa meunangkeun pangalaman layanan pinuh di pabrik urang.

Matérial

Logam kami dipaké pikeun casting paeh utamana kaasup séng, tambaga, aluminium, magnésium, timah, timah, jeung alloy kalungguhan-tin, jsb Sanajan beusi matak jarang, éta ogé meujeuhna.Karakteristik rupa-rupa logam nalika die casting nyaéta kieu:

Séng: The logam paeh-tuang paling gampang, ekonomis nalika manufaktur bagian leutik, gampang pikeun jaket, kakuatan compressive tinggi, plasticity tinggi, sarta hirup casting panjang.

alumunium: Kualitas luhur, manufaktur kompléks jeung castings ipis-walled kalawan stabilitas dimensi luhur, résistansi korosi tinggi, sipat mékanis alus, konduktivitas termal tinggi na konduktivitas listrik, sarta kakuatan tinggi dina suhu luhur.

Magnésium: Gampang mesin, kakuatan tinggi mun rasio beurat, nu lightest tina logam paeh-tuang ilahar dipaké.

Tambaga: Karasa High sarta lalawanan korosi kuat.Logam paeh-tuang anu paling sering dianggo ngagaduhan sipat mékanis anu pangsaéna, anti ngagem sareng kakuatan anu caket sareng baja.

Timah jeung timah: Kapadetan luhur sareng akurasi dimensi anu luhur pikeun bagian panyalindungan korosi khusus.Pikeun alesan kaséhatan masarakat, alloy ieu teu bisa dipaké salaku fasilitas ngolah jeung neundeun dahareun.Alloy timah-timah-bismut (kadangkala ogé ngandung tambaga saeutik) bisa dipaké pikeun nyieun lettering leungeun-rengse jeung hot stamping dina percetakan letterpress.

Anebon
Anebon
Anebon

Aluminium Casting

Casting Mobile Phone Asesoris

Aluminium maot matak

Anebon
Anebon
Anebon

ADC12 maot casting Jeung palapis

Maot matak Equipment Cover

Séng maot Casting


Chat Online WhatsApp!