Paeh Service Casting

Paeh Service Casting

Die casting has been a specialty of Anebon for over 10 years. Our aluminum casting services have been helping engineers, product designers and architects bring their designs to life with state of the art part designs and reliable quality. Given our experience in the industry, together with our state-of-the-art equipment, our expert manufacturing and quality engineers, and production staff, you are guaranteed quality manufacturing of your parts and products at an economical rate with Anebon.We’re an ISO 9001:2015 certified die casting manufacturer that specializes in die casting services for the world’s leading industries and companies. Our equipment covers almost all die casting engineering, designing and development needs your company may require.

Anebon Die Casting-

Casting parabot na molds anu mahal, jadi proses casting paeh umumna ngan dipaké pikeun massa ngahasilkeun angka nu gede ngarupakeun produk. Ieu relatif gampang ka rancang bagian paeh-tuang, anu umumna merlukeun ukur opat léngkah utama, kalayan increment ongkos tunggal mahluk low. Maot casting sabagian cocog pikeun pabrik angka nu gede ngarupakeun castings leutik tur sedeng-ukuran, jadi maot casting téh paling loba dipaké rupa-rupa prosés casting. Dibandingkeun téhnik casting sejen, beungeut paeh-matak aya ngolo-ngolo sarta ngabogaan konsistensi dimensi luhur. 

Naon maot Casting?

Paeh casting nyaéta prosés casting logam dicirikeun ku dipakéna hiji rohangan kapang panawaran tekanan tinggi kana logam molten. Molds biasana machined ti alloy kakuatan luhur, sababaraha nu sarupa jeung suntik molding. Paling maot castings téh beusi-gratis, kayaning séng, tambaga, aluminium, magnésium, kalungguhan, tin, sarta ngabalukarkeun-tin alloy na alloy lianna. Gumantung kana jenis of casting paeh, a chamber tiis maot mesin atawa chamber panas maot casting mesin casting anu diperlukeun.

ciri

Paeh casting mangrupakeun metoda casting nu cairan alloy molten ieu dituang kana chamber tekanan, hiji rohangan nu kapang baja anu kaeusi dina kecepatan luhur, sarta cairan alloy ieu solidified dina tekenan pikeun ngabentuk casting a. Fitur utama casting paeh anu ngabedakeun tina métode casting séjén anu tekanan tinggi na speed tinggi.

1. logam molten ngeusi rohangan nu dina tekenan sarta crystallizes dina tekanan leuwih luhur. Tekanan umum nyaéta 15-100 MPa.

2. Cairan logam ngeusi rohangan di speed tinggi, biasana dina 10-50 m / s, sarta sababaraha ogé bisa ngaleuwihan 80 m / s, (speed garis ngaliwatan ingate kana rongga - speed ingate), jadi waktos keusikan logam molten urang pisan pondok, sarta rongga bisa kaeusi dina ngeunaan 0.01-0.2 detik (gumantung kana ukuran casting di).

Maot-casting mangrupakeun metoda precision casting. Maot-casting bagian tuang ku paeh-casting, gaduh tolerances dimensi pohara leutik sarta precision permukaan luhur. Dina kalolobaan kasus, maot-casting bagian bisa dirakit tanpa ngarobah. Bagian ogé bisa tuang langsung.

Naon mangpaat jasa casting paeh?

Prosés paeh casting revolusioner kami nawarkeun loba mangpaat penting, diantarana:
l nyieun husus: Eta mantuan pikeun ngahontal desain rumit sarta bentuk nu nyieun gampang pikeun ngaropea castings kana prosés manufaktur husus.
l l ongkos Low
l l Multi-fungsi na korosi-tahan
l effiency High
Salaku hiji produsén paeh-casting, Anebon maot casting nawaran lengkep, assembly komprehensif sarta nguji sadaya bagian maot-matak jeung produk. Naha anjeun kabetot dina komponén husus kayaning casting aluminium paeh atawa vacuum maot casting, atawa ngan hoyong janten prototipe tina bagian anyar, Anjeun bisa meunangkeun pangalaman layanan pinuh di pabrik urang.

M aterial

Logam kami dipaké pikeun casting paeh utamana kaasup séng, tambaga, aluminium, magnésium, kalungguhan, timah, jeung alloy ngakibatkeun-tin jsb Sanajan beusi matak geus langka, eta oge meujeuhna. Karakteristik rupa logam salila casting paeh nyaéta kieu:

 Séng : metal The paling gampang maot-tuang, ekonomis nalika manufaktur bagian leutik, gampang mun jaket, kakuatan compressive tinggi, plasticity tinggi, sarta hirup casting panjang.

 Aluminium : kualitas High, manufaktur rumit sarta castings ipis-walled kalawan stabilitas tinggi dimensi, résistansi korosi tinggi, sipat mékanis alus, konduktivitas termal tinggi na konduktivitas listrik, jeung kakuatan tinggi dina suhu luhur.

•  Magnésium : Gampang mesin, kakuatan tinggi mun rasio beurat, anu lightest tina logam paeh-matak ilahar dipake.

•  Tambaga : teu karasa High sarta lalawanan korosi kuat. Logam paeh-tuang paling ilahar dipake boga sipat pangalusna mékanis, anti maké jeung kakuatan deukeut baja.

•  Diterangkeun jeung timah : dénsitas High jeung akurasi dimensi tinggi pikeun bagian panyalindungan korosi husus. Pikeun alesan kaséhatan publik, alloy teu bisa dipaké salaku fasilitas pengolahan dahareun jeung gudang. Ngakibatkeun-tin-bismut alloy (kadangkala ogé ngandung hiji tambaga saeutik) bisa dipaké nyieun lettering leungeun-rengse tur stamping panas di percetakan letterpress. 

maot Casting Precision Bagian
maot Bagian casting Phone
IMG_20210412_093951

Aluminum Casting

Casting Mobile Phone Accessories

Aluminum Die Cast

IMG_20210412_105657
IMG_20210412_095059
Aluminum Alloy High Pressure Casting

ADC12 Die Casting With Coating

Die Cast Equipment Cover

Zinc Die Casting