galeri

  1.          1. CNC Machining Bagian 2. CNC panggilingan Bagian    3. CNC Ngaktipkeun Bagian 4. maot Casting Bagian 5. Bagian Stamping

Bagian 1.CNC Machining

CNC Machining Retro Player Aluminium Case

Komponén Gearbox CNC Precision Tinggi

Komponén Gearbox CNC Precision Tinggi

Titaninum Adat 5 Aixes CNC Machining

CNC Machining Kuningan Panyambung

CNC Machining Kuningan Panyambung

Palastik CNC Machined Bagian

jasa mesin cnc 5 sumbu

Machining Otomatis Silinder Asesoris

CNC Machined Mikropon

CNC Machined Aivation Bagian

CNC Machining Prototyping

Bagian 2.CNC panggilingan

CNC panggilingan Bagian Electronic

CNC panggilingan Bagian Electronic

Bagéan sapédah kasaimbangan barudak serat karbon

Karbon Serat Barudak kasaimbangan Sapédah Bagian

Fabrikasi kuningan custom

Fabrikasi Kuningan custom

CNC Adat Toong Bagian

CNC Adat Toong Bagian

CNC Milled Steel Bagian

CNC Milled Steel Bagian

Panggilingan Plating Bagian

5 Axies CNC panggilingan Bagian

OEM giling Bagian

CNC panggilingan Prototyping

CNC giling Bagian Leutik

3.CNC Ngaktipkeun Bagian

CNC péngkolan Plating Bagian

CNC Ngaktipkeun Motor Bagian

CNC ngancik OEM Bagian

CNC Ngaktipkeun aci

CNC Ngahurungkeun Bagian Mékanis

anodized aluminium hardware-03
CNC Ngaktipkeun Bagian Toong 190830-9
CNC Ngabuburit 191007-19
jasa motong logam cnc-02
cnc fabrikasi-04

CNC Ngaktipkeun Casting

CNC Ngaktipkeun Toong

CNC Ngaktipkeun Komponén Stand kaméra

CNC Ngahurungkeun Bagian Kaméra Precision

CNC Ngaktipkeun Consumer Bagian

4.Die Casting Bagian

Maot casting Bagian-1
Maot casting Bagian-21
Maot casting Bagian-19
Maot casting Bagian-9
Maot casting Bagian-15

Automobile Minyak Kongrés Bagian

Paeh Casting Bagian Pikeun walkie talkie

Casting Bagian Pikeun Automotive Key

Paeh Casting Bagian Pikeun Taman Gunting

Paeh Casting Bagian Pikeun cecekelan sapédah marake

Maot Casting 191122-1
Maot Casting 19122809
Maot casting Bagian-3
Maot Casting 191122-6
Maot Casting Parts191018-4

Maot Casting Bagian Telepon

Paeh Casting Anodized Bagian

Casting Bagian Dipingpin

Casting Bagian Electronic

Paeh Casting Precision Bagian

5.Stamping Bagian

Metal Stamping-20022207
stamping logam-01
Metal Stamping-20022202
Lambaran Metal Fabrikasi-2
dav

Tungtutan tinggi Stamping Majelis Bagian

Stamping Gear Box komponén

Jero Drawing Plating Bagian

Stamping Aluminium Bagian

Stamping kurung

Bagian Otomatis Stamping 200714
Lambaran Metal Stamping-4
lambaran logam stamping-01
Stamping Bagian-1
Lambaran Metal Fabrikasi-6

Stamping Bagian Electronic

Stamping Galvanized Beusi Bagian

Custom Metal Stamping

Stamping Bagian Pikeun Komputer

Stamping Steel Bagian steel


WhatsApp Online Chat !