CNC panggilingan Service

Anebon Factory 200827-6

 

CNC milling service

Di Anebon kami beroperasi rupa-rupa kaayaan-of-nu-seni mesin panggilingan CNC maturan rupa-rupa layanan machining, kaasup panggilingan precision. Kami reueus gaduh kamampuhan machining CNC pikeun nanganan proyék sadaya ukuran. Ngaliwatan ieu mesin panggilingan, kami bisa nyadiakeun kamampuhan ka rentang pamingpin industri di pasar. jasa panggilingan urang gaduh sababaraha mesin panggilingan CNC, jeung produk urang anu mindeng dipaké dina otomotif, aerospace, médis, 5G komunikasi, laut, éléktronika konsumén, tanaga renewable jeung industri lianna.

Naon prosés komputer numeris kontrol panggilingan?

CNC panggilingan ngagunakeun alat motong usaha Rotary sarupa pangeboran, iwal hiji alat belah sapanjang sumbu béda pikeun ngabentuk rupa-rupa wangun, kaasup liang tur liang. Ieu mangrupakeun formulir umum tina CNC machining sabab ngalaksanakeun fungsi pangeboran sarta latheing. Ieu cara panggampangna pikeun bor liang pikeun sakabéh jenis bahan premium pikeun ngahasilkeun produk katuhu pikeun anjeun bisnis. 

Precision panggilingan na sistem CNC efisien

Kalawan suplai spindle coolant urang, urang tiasa motong bahan gancang ti sistem coolant semprot baku, sarta CAD kami / Cam, UG na Pro / e, 3D Max. bisa leuwih éféktif berinteraksi sareng para nasabah téhnisna na greatly ngagancangkeun sakabéh prosés sarta nyadiakeun Anjeun produk kalawan efisien tinggi. dua puseur panggilingan CNC horizontal kami Fitur Puhu curuk steering otomatis nu ngawenangkeun kami ka mesin di sudut nanaon. Babarengan pamakéan parabot buleud, ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal géométri kompléks sarua wae mesin lima sumbu.

CNC Milling Service 200912-2

5-AXIS CNC Milling Capacity

Nalika disebutkeun hiji mesin 5 sumbu-baku, eta nujul kana sababaraha arah numana alat motong bisa mindahkeun, éta sanggeus setelan alat motong belah peuntas X teh, Y sarta Z linier sumbu na rotates dina sumbu A jeung B, simultaneous panggilingan na machining, sarta kalawan beungeut kualitas luhur machined finish. Hal ieu ngamungkinkeun rumit sarta intricate patempatan atawa bagian featuring sababaraha sisi bisa diolah nepi ka lima sisi bagéan di hiji setelan tunggal. Ieu ngarojong insinyur design mendesain bagian multifaceted nu bisa ningkatkeun pungsi sarta kinerja produk ahir tanpa prosés kawates.

Kaunggulan tina 5-Axis CNC panggilingan

-Kualitas luhur permukaan finish : Ieu meujeuhna pikeun ngahasilkeun kualitas luhur machined bagian finish kalawan ngagunakeun cutters pondok ku speed motong luhur, nu bisa ngurangan Geter nu remen lumangsung nalika machining cavities jero ku prosés 3-sumbu. Ayeuna damel finish permukaan lemes sanggeus machining.

Akurasi positioning : 5-axis simultaneous milling and machining has become crucial if your finished products must adhere to strict quality and performance specifications.5-axis CNC machining also eliminates the need to move the work piece among multiple workstations, thereby reducing the risk of error.

Kali kalungguhan pondok : kamampuhan The ditingkatkeun tina hasil mesin 5 sumbu-di turun kali produksi, anu narjamahkeun kana kali kalungguhan pondok pikeun produksi dibandingkeun kana mesin 3-sumbu.

Some common tool shapes include

• Ordinary end mills - Walls with straight 90 degree edges and sharp corners at the bottom of the groove.
• Chamfer end mill - Forms a 45 degree bevel on the top edge of the wall or groove
• Slotted end mill - Forms a rectangular groove on the side wall
• Ball Mill - Forms a rounded edge at the bottom edge of the groove
• Round end mill - Creates a rounded edge at the top edge
 Angle end mill - Create walls at angles other than 90 degrees
• Traditional drill bit

Raw Material

Metal: Aluminum, Stainless steel, Copper, Steel, Brass, Titanium, Sterling silver, Bronze, etc.
Hard plastics and other materials: Nylon, Acetal, Polycarbonate, Polystyrene, Acrylic, Fiberglass, Carbon fiber, Teflon, ABS,PEEK, PVC, etc.

barang

DIY CNC panggilingan Aluminium

CNC Milled Electronic Parts

dav

Vacuum Sweeper Parts

Panggilingan Speed ​​tinggi

Custom Intelligent Machine Components

Bagian CNC giling

High Precision Prototype Design

dav

CNC Auto Parts With High Demands

Precision Stainless Steel Parts CNC Milling

5 Axies CNC Milling Service


WhatsApp Online Chat !