CNC Machining Service

Anebon CNC Machining

jasa machining CNC

Anebon geus parabot nyadiakeun anjeun kalawan rupa-rupa layanan machining CNC, kaasup panggilingan maju, péngkolan, nyah, kawat motong, beungeut grinding sareng nu sanesna. Urang maké diimpor 3, 4 sarta puseur machining 5 sumbu-CNC nawarkeun maneh precision hébat, kalenturan endah, sarta output santun pikeun ampir sagala proyék machining. Kami teu ukur mibanda mesin béda, tapi ogé tim ahli, anu komitmen keur nyadiakeun anjeun jeung layanan pangalusna-di-kelas di Cina. Mékanika terampil urang bisa make rupa-rupa palastik jeung logam bahan pikeun ngahasilkeun ngarobahna sarta panggilingan bagian.

Urang assure yén euweuh urusan ukuran tina pakasaban, professional urang ngubaran salaku lamun éta sorangan. Urang ogé bisa nyadiakeun layanan prototipe CNC machining anu bakal nulungan anjeun meunang gambar jelas tina produk ahir.

Naha milih kami?

Anebon geus pamingpin di manufaktur produk inovatif. Istimewa Integrated Layanan geus diasah kaahlian sarta prosés. Company ngahasilkeun ampir sakabeh komponen kelas metal dunya. insinyur urang bakal bisa dipaké sareng anjeun pikeun mastikeun kualitas design maksimum pikeun manufaktur sarta assembly. layanan palanggan Alus na kapuasan nu hallmarks pausahaan urang jeung foundational ka kasuksésan bisnis urang. 

Timely - Urang ngarti yén sawatara bagian gawé kami boga hiji deadline urgent, sarta kami boga kaahlian jeung mekanisme pikeun mastikeun yén kami nganteurkeun kana waktos tanpa compromising kualitas karya urang ngalakukeun.
Ngalaman - Urang geus nyadiakeun layanan CNC panggilingan pikeun leuwih 10 taun. Kami geus dirakit rupa-rupa mesin panggilingan canggih pikeun rupa-rupa prosés sarta boga hiji tim ngalaman tina insinyur sarta operator nyadiakeun produk kualitas luhur ka sadaya para nasabah urang.
Kamampuhan - Kalayan diversity of mesin kami, kami bisa ngajamin katepatan tina sadaya item di sakabeh ukuran.

1

Naon CNC machining?

CNC machining nyaéta prosés manufaktur subtraktif nu potongan bahan baku ngaliwatan rupa-rupa parabot motong precision. software canggih ieu dipaké pikeun ngadalikeun alat nu nurutkeun spésifikasi tina rarancang 3D. Tim kami tina insinyur sarta mékanika program pakakas pikeun ngaoptimalkeun motong waktos, beungeut finish jeung kasabaran final papanggih sasuai ka nu Anjeun. Urang make CNC machining mun teu ukur rancang bagian jeung purwa, tapi ogé nyieun parabot kapang.

QQ 截图 20190605182817

Low-Jilid Manufaktur

Manufaktur dina jilid low mangrupa solusi idéal pikeun menata inventory anjeun sarta uji coba pasaran méméh ngahasilkeun jumlah nu leuwih gede. milih Low-Jilid Manufaktur nyaéta pilihan pangalusna anjeun. 
Anebon bakal milih téhnologi processing paling lumrah nurutkeun kana bahan, perlakuan sarta kuantitas permukaan. Tapi ogé nyadiakeun bungkusan na jasa hiji-eureun lianna.

Kami CNC Machining, prototipe gancang sarta Manufaktur Low-Jilid cocog pikeun loba industri kayaning Mobil, motor, mesin, Airplanes, bullet karéta, Bicycles, Watercraft, Electronic, alat-alat ilmiah, laser téater, Robot, Minyak & Gas Control Systems, alat Médis , sinyal narima alat eta, alat optik, kaméra & Poto, alat-alat Sporting Beauty, cahaya, Urug ate.,

Kaunggulan tina CNC machining

CNC machining mangrupa idéal pikeun rentang anjeun pangabutuh ngembangkeun produk. Di dieu sababaraha kaunggulan machining precision:
• Gancang nyabut jumlahna ageung bahan logam
• Kacida akurat tur repeatable
• Cocog jeung loba tipena béda substrat
• investasi Low di kapang jeung préparasi waragad
• Ékonomi
• design kapang jeung manufaktur
• processing Mechanical tina titanium alloy, superalloys, nonlogam, jsb .; Desain kapang jeung manufaktur
• Non-baku design alat-alat na pabrik
prosés Machining •: pangeboran, thread panggilingan, broaching, ngetok, spline, reaming, motong / motong,
Propil, finish, péngkolan, threading, internal ngabentuk, dimples, knurling, countersunk, boring, pangeboran sabalikna, hobbing
• kasabaran: ± 0.002mm

Prinsip Desain:

(1) prosés spésifikasi The dirancang wajib mastikeun kualitas ngolah bagian mesin (atawa kualitas assembly mesin) jeung minuhan sarat teknis dieusian dina gambar desain.
(2) prosés kudu boga produktivitas tinggi na produk kudu nempatkeun dina pasaran pas mungkin.
(3) Coba pikeun ngurangan biaya manufaktur
(4) Nengetan ngurangan inténsitas kuli pagawé sarta mastikeun kasalametan produksi.

Jenis alat ngolah

Aya loba jenis parabot ngolah éta bisa dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan parabot lianna di sagala rupa léngkah tina prosés manufaktur pikeun ngahontal bagian géométri nu dipikahoyong. Utama alat ngolah kategori:
• Pakakas boring: parabot ieu ilaharna dipake salaku alat pagawean rék dilegakeun liang saméméhna potong materi.
• parabot motong: Equipment kayaning saws sarta gunting nu parabot wawakil pikeun parabot motong. Aranjeunna ilaharna dipaké pikeun motong bahan gaduh ukuran predetermined, kayaning hiji lambar logam, kana bentuk nu dimaksud.
• alat pangeboran: Kategori ieu ngawengku hiji swivel ganda-edged nu nyiptakeun paralel liang sirkular jeung sumbu tina puteran.
• grinding parabot: parabot ieu ngagunakeun kabayang puteran keur machining rupa atawa motong minor on workpiece nu.
• parabot panggilingan: parabot panggilingan ngagunakeun permukaan motong puteran kalawan sababaraha inserts nyieun liang non-sirkular atawa motong desain unik tina materi.
• Ngaktipkeun parabot: parabot ieu muterkeun workpiece dina aci bari di alat motong wangun eta.

material

waja

Karbon Steel, 4140,20 #, 45 #, 4340, Q235, Q345B, jsb

Beusi sténless

SS303, SS304, SS316, SS416 jsb

aluminium

Al6063, AL6082, AL7075, AL6061, AL5052, A380 jeung sajabana

beusi

 12L14, 1215, 45 #, A36, 1213, jeung sajabana

kuningan

HSn62-1, HSn60-1, HMn58-2, H68, HNi65-5, H90, H80, H68, H59 jsb

Tambaga

C11000, C12000, C12000, C26000, C51000 jsb

plastik

Delrin, nilon, Teflon, PP, Pei, ABS, PC, pe, POM, Serat Peek.Carbon


Treatment permukaan

Treatment Surface mékanis

Keusik blasting, ditémbak Blasting, grinding, Rolling, Polishing, Brushing, nyemprot, Lukisan, Minyak Lukisan jsb

Treatment Surface kimiawi

Bluing na Blackening, Phosphating, Pickling, Electroless Plating tina Rupa-rupa Logam jeung alloy jsb

Treatment Surface éléktrokimia

Anodic Oksidasi, éléktrokimia Polishing, Electroplating jsb

Treatment Surface modern

CVD, PVD, Ion implantation, Ion Plating, laser Treatment Surface ect.

Keusik Blasting

Keusik garing Blasting, baseuh Keusik Blasting, Atomized Keusik Blasting jsb

nyemprot

Éléktrostatik nyemprot, Inohong nyemprot, Bubuk nyemprot, Plastik nyemprot, Plasma nyemprot

Electroplating

Tambaga Plating, Chromium Plating, Séng Plating, nikel Plating

 

barang

CNC Machining Layanan a

CNC Machining Layanan a

aplikasi

CNC Machining Layanan c


WhatsApp Online Chat!