wartos

  • Application and Skills of CNC Machining Cycle Instruction

    Application and Skills of CNC Machining Cycle Instruction

    1 IntroductionFANUC system is one of the commonly used control systems for CNC machine tools, and its control commands are divided into single cycle commands and multiple cycle commands.2 programming ideasThe essence of the program is to find out the characteristics of the tool trajectory, and re...
    Maca deui
  • The measuring tools in the machinery factory are all senior engineers who understand it!

    The measuring tools in the machinery factory are all senior engineers who understand it!

    1. Classification of measuring instrumentsA measuring instrument is an instrument that has a fixed form and is used to reproduce or provide one or more known quantities. Different measuring tools can be divided into the following categories according to their use:1. Single value measuring toolA g...
    Maca deui
  • Kasar jeung benang halus, kumaha carana milih?

    Kasar jeung benang halus, kumaha carana milih?

    Kumaha rupa benang anu bisa disebut benang halus? Urang ogé bisa nangtukeun eta ku cara kieu. Nu disebut benang kasar bisa dihartikeun salaku benang baku; sedengkeun benang halus relatif ka benang kasar. Dina diaméter nominal sarua, jumlah threads per inci béda, t ...
    Maca deui
  • Dasar common sense of machining, tong ngalakukeun lamun teu ngarti!

    Dasar common sense of machining, tong ngalakukeun lamun teu ngarti!

    1. BenchmarkParts diwangun ku sababaraha surfaces, sarta unggal beungeut boga ukuran tangtu jeung sarat posisi silih. Sarat posisi relatif antara surfaces sahiji bagéan ngawengku dua aspék: akurasi dimensi jarak antara surfaces jeung posisi relatif a ...
    Maca deui
  • téhnologi processing produk aluminium

    téhnologi processing produk aluminium

    Aluminium nyaéta bahan logam anu paling loba dipaké sarta loba dipaké dina logam non-ferrous, sarta rentang aplikasi na masih ngembangna. Aya leuwih ti 700.000 rupa produk aluminium dihasilkeun ku ngagunakeun bahan aluminium. Numutkeun statistik, aya leuwih ti 700.000 rupa aluminium ...
    Maca deui
  • Masalah umum sareng solusi alat dina machining liang jero

    Masalah umum sareng solusi alat dina machining liang jero

    Dina prosés machining liang jero, masalah sapertos akurasi diménsi, kualitas permukaan jeung kahirupan alat tina workpiece mindeng lumangsung. Kumaha carana ngurangan atawa malah nyingkahan masalah ieu masalah urgent kudu direngsekeun.1. Aya masalah: aperture naék, sareng kasalahanna ageung1) Nyababkeun...
    Maca deui
  • Naha stainless steel ogé karat?  Tungtungna terang!

    Naha stainless steel ogé karat? Tungtungna terang!

    Naha stainless steel ogé karat? Nalika bintik karat coklat (bintik) muncul dina permukaan pipa stainless steel, jalma-jalma kagum: "Stainless steel henteu karat, sareng upami karat, éta sanés stainless steel, sareng meureun aya masalah sareng baja." Kanyataanna, ieu hiji sisi ...
    Maca deui
  • mesin geus digawé pikeun hirupna, naon 4,4 jeung 8,8 dina baud hartosna?

    mesin geus digawé pikeun hirupna, naon 4,4 jeung 8,8 dina baud hartosna?

    Saatos damel salaku mesin salami mangtaun-taun, anjeun kedah henteu terang hartosna labél dina sekrup, leres? Sasmita kinerja bolts pikeun sambungan struktur baja dibagi kana leuwih ti 10 sasmita kayaning 3.6, 4.6, 4.8, 5.6, 6.8, 8.8, 9.8, 10.9, 12.9, jsb Di antarana, bolts of ...
    Maca deui
  • Cairan motong mesin teu tiasa dipaliré!

    Cairan motong mesin teu tiasa dipaliré!

    Sakumaha anu urang terang, tingkat kualifikasi produk mangrupikeun indikator konci anu diperhatoskeun ku perusahaan mesin, sareng éta ogé salah sahiji faktor anu mangaruhan pangembangan perusahaan. Pangropéa sareng pangropéa alat mangrupikeun faktor anu penting pisan anu mangaruhan tingkat kualifikasi ...
    Maca deui
  • Ngabahas hubungan fungsional antara tilu departemén produksi pabrik, kualitas jeung téhnologi

    Ngabahas hubungan fungsional antara tilu departemén produksi pabrik, kualitas jeung téhnologi

    Sacara umum, aya silih Buck-lulus jeung wrangling antara rupa departemén dina situs pabrik, nu teu ngan mangaruhan kaluaran jeung kualitas, tapi ogé mangaruhan hubungan gawé harmonis antara departemén. Pikeun nalungtik akar panyababna, kuring nyangka éta utamina kusabab panyimpangan ...
    Maca deui
  • Insinyur téknis lulugu gaduh pangalaman mangtaun-taun sareng 6 saran pikeun ngontrol kualitas produk!

    Insinyur téknis lulugu gaduh pangalaman mangtaun-taun sareng 6 saran pikeun ngontrol kualitas produk!

    "Kualitas produk tanggung jawab sadayana", produk kualitas luhur diproduksi, diurus sareng dikontrol, henteu diuji. "Kadali kualitas produk mangrupikeun lieur pikeun unggal perusahaan", kontrol kualitas mangrupikeun proyék sistematis kalayan hukum sorangan sareng metode kontrol anu unik; ...
    Maca deui
  • CNC programming insinyur pabrik spésifikasi teknis

    CNC programming insinyur pabrik spésifikasi teknis

    1. netelakeun tanggung jawab programmer, sarta tanggung jawab kontrol kualitas processing, efisiensi processing, kontrol ongkos, sarta laju kasalahan dina prosés manufaktur kapang CNC. 2. Nalika programmer narima kapang anyar, manéhna kudu ngarti sarat tina kapang, ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !