sertipikasi

Dina 21 Nov., 2019, urang diala ISO9001 nu: 2015 Manajemén Quality System bijil. Ieu ngandung harti yén Anebon geus ngadegkeun hiji manajemen kualitas panghadena jeung sistem jaminan kualitas dina sakabéh aspék manajemén, karya nu sabenerna, suppliers, produk, pasar, tur jasa jualan. manajemén kualitas alus mantuan pausahaan ningkatkeun efisiensi organisasi, ngurangan biaya, sarta nyadiakeun produk jeung jasa kualitas rupa. 

Dianggo sareng urang, anjeun teu kudu salempang ngeunaan nanaon. Kusabab sagala proyek urang nerapkeun sabudeureun sistem kualitas.

Anebon-ISO9001-2015.

patén kami

Anebon Patén

WhatsApp Online Chat !