Didatangan kami Palanggan di Jerman

Kami geus digarap ku konsumén urang pikeun ampir 2 taun. nasabah nyatakeun yén produk jeung jasa kami téh pohara alus, sangkan diondang kami nganjang imahna (Munich), sarta anjeunna ngawanohkeun urang keur loba kabiasaan lokal jeung adat istiadat.

Ngaliwatan lalampahan ieu, urang kudu leuwih kapastian ngeunaan pentingna layanan sarta kualitas, sarta kami bakal neruskeun nguatkeun sarta ngaronjatkeun deui papanggih atawa ngaleuwihan syarat customer tur nyugemakeun pelanggan.

cnc machining partstamping bagianaluminmun machining part

DSC02828

Mangga datang ka situs urang kanggo inpormasi lengkep. www.anebon.com

 


Anebon Metal Products Limited can provide CNC machining, die casting, sheet metal machining services, please feel free to contact us.
Tel: +86-769-89802722 Email: info@anebon.com Website : www.anebon.com


Post time: Dec-22-2019
WhatsApp Online Chat !