Cina CNC lathe pabrik jeung pabrik jasa | Anebon

jasa CNC lathe

Pondok Description:

1. Simkuring téh ODM & OEM, desain nurutkeun gambar Anjeun.

2. pangalaman Beunghar sarta rojongan téhnologi alus (gaduh insinyur kalayan leuwih ti 20 taun pangalaman)

CNC lathe asesoris / CNC Lathe Bagian / CNC produk lathe / CNC lathe jasa / Ngaktipkeun Bagian / CNC motong / CNC lathe komponen / CNC lathe bagian


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Our company has always insisted on small profits, taking technology as the vanguard and quality as its lifeline to meet the needs of customers and devoted to the development of the company. Computer boring processing uses high precision and good machine performance. CNC lathe processing for imported equipment. We have high-precision machine tools and testing equipment purchased from Taiwan, Beijing, and Korea: CNC machining centers, CNC lathes, milling machines, grinding machines, wire cutting, CNC sawing machines, drill presses, multi-axis tapping machines, and other advanced cutting-edge equipment, can serve more customers Quick, accurate and high-quality production of finished products, and production by many years of technical masters.

    Jéntré produk:

    1. Manufacturer and Trade Company.
    2. Low MOQ is accepted.
    3. 100% inspection before delivery.
    4. Competitive price with high quality.
    5. Convenient transportation

    cnc custom machining-2

    bahan sadia 

    barang bagian otomatis OEM / CNC lathe patempatan / bagian CNC Machining / bagian panggilingan CNC / CNC ngarobah bagéan / bagian pangeboran CNC, Productions grafit
    waja 1018,1045,1050,1117,1141,1144,11L17,11L41,1215,12L14,4140,4142,41L40,41L42,8620,86L20, E52100, kacapean buktina, Dina motong 100, buktina Stress
    Beusi sténless 17-4PH, 302.303.304.316.321.416.440
    aluminium 2011,2024,6061,6063,6262,7075,5052
    tambaga 110.145.147.314.316.360.544.624, Beryllium Tambaga
    seng séng, séng alloy
    plastik ABS, Acetal, Celcon, Delron, nilon, Teflon
    nu lain Grafit, Perunggu, Kuningan, Hardened logam, logam mulia
    Machine-b

    Machining

    panggilingan

    Ngaktipkeun

    Cnc Machining Leyuran 

    Cnc panggilingan Cina 

    Cnc Ngaktipkeun Services 

    Cnc Machining Bagian Leutik 

    Cnc panggilingan Conto Sub Programming 

    Cnc Ngaktipkeun Layanan Cina 

    Cnc Machining Cina 

    Cnc panggilingan Batu

    Ngaktipkeun Service Cnc


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!