Cina CNC panggilingan Bagian pabrik jeung pabrik | Anebon

CNC panggilingan Bagian

Pondok Description:

Spésifikasi: Ngaran Produk: Profesional CNC panggilingan Service Pikeun Eléktro Equipment Prototype 
Bahan: aluminium, baja, kuningan, plastik, baja karbon, nilon, PP 
Dimensi: nurutkeun gambar customer urang

CNC giling Bagian / panggilingan Bagian / panggilingan Asesoris / giling Bagian / 4 sumbu cnc ngagiling / Axis panggilingan / CNC panggilingan patempatan / produk panggilingan CNC / jasa panggilingan CNC


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    CNC panggilingan Metal Bagian

    * Ngaran Produk: Adat
    * Bahan: aluminium, kuningan, baja, plastik sarta sagala bahan séjénna saperti diperlukeun
    * Ukuran: di atos ku gambar atanapi sampel
    * perlakuan Surface: Polishing, Plating, Anodized, perlakuan Panas, Inactivation, bubuk palapis jsb
    * Packing: kantong pe, karton, kotak kai
    * Ngolah equipments: puseur machining CNC, CNC péngkolan, mesin grinding, mesin CNC panggilingan, mesin pangeboran jsb
    * proyék Service: desain Produk, produksi, rojongan teknis na sanggeus-jualan jasa, pamrosésan kapang jeung ngembangkeun jsb
    * mesin Tés: CMM (koordinat ukur mesin), Projector, Caliper, mikrométer, Roughness tester, teu karasa gauges jsb

    Treatment panas Aya
    kasabaran +/- 0.1-0.2mm / +/- 0.01-0.05mm atanapi +/- 0.001-0.005
    aplikasi Mobil, motor, Téknik Equipment,
    alat-alat Komunikasi, alat-alat éléktronik jeung sajabana
    Waktos prosés Sampel 10-15 poé
    Massa Produksi 20-25 poé kerja
    palabuhan Shenzhen atanapi HK
    pabrik OEM di Dongguan

     

    Machining

    panggilingan

    Ngaktipkeun

    Prototipe Cnc Machining Services 

     

    Leutik Cnc panggilingan Mesin

     

     

    Cnc Ngaktipkeun Center 

     

    Prodcut Cnc Machining Layanan Ltd 

     

    Roland Cnc panggilingan Mesin

     

    Mini Cnc Ngaktipkeun Mesin 

     

     

    Ngolah Planning Pikeun Cnc Machining 

     

     

    Kuantum Cnc panggilingan Mesin 

     

    Mini Cnc Ngaktipkeun Center 

     

    produksi

    2 3 99 999


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!