Cina Precision Bagian pabrik jeung pabrik | Anebon

precision Bagian

Pondok Description:

Rincian gancang

jasa OEM CNC panggilingan bagian

CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining

Ketik: lianna Machining Services

Sorangan bahan: lianna, steel Steel, Steel, Kuningan, Tambaga, Aluminium jsb

jasa panggilingan CNC / CNC precision panggilingan / Luhur speed panggilingan / Mill patempatan / panggilingan / Precision panggilingan


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    jasa OEM CNC panggilingan bagian

    CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining

    Ketik: lianna Machining Services

    Sorangan bahan: lianna, steel Steel, Steel, Kuningan, Tambaga, Aluminium jsb

    Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining

    Jasa: CNC machining, panggilingan, Ngaktipkeun

    Anebon Team.
    Different Material Parts

    Tamansari perlakuan: Séng plating, Anodization, Bubuk, Passivation

    Kiriman Sarat: express, angkutan barang hawa, angkutan barang laut

    waktos kalungguhan: 3-5 workdays keur sampel, 10-20 poé keur urutan bulk

    Warna: bisa ngaropéa, atawa ngalakukeun finish & perlakuan Surface salaku warna pamundut

    Jenis Usaha: Produsén langsung supplying

    Precision: +/- 0.05 ~ +/- 0.01mm

    Dimension: Numutkeun gambar atawa sampel

    Majelis: disadiakeun

    Polos panggilingan Mesin
    Anebon Inspection

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!