Клиент Од Германија ја посети компанијата за нов проект

На 15 мај 2018 година, гости од Германија дојдоа да Anebon за екскурзија. На компанијата странски трговски оддел Џејсон поздравен гостите.

Целта на овој клиент посета беше да се развие нов проект, па Џејсон претстави на клиентите компанија и информациите за производот во детали и обезбеди на клиентите со примерок, а потоа техничкиот оддел на компанијата спроведе на самото тестирање на производите и воведување перформанси за клиентот . Целиот процес продолжува до 4 часот, на крајот, клиентот целосно потврди квалитетот на производот и на сила на компанијата и утврди долгорочна соработка односи набавки. Ние двајцата се надеваме дека двете страни може да се воспостават долгорочни односи на соработка и да бараат заеднички развој.

P80905-115243

Ве молиме да дојде на нашиот сајт за повеќе информации. www.anebon.com


Post time: Dec-22-2019
WhatsApp Онлајн Chat!