Customer Ti Jerman nganjang ka Company Pikeun Anyar Project

Dina 15 Méi, 2018, tamu ti Jerman sumping ka Anebon pikeun lalampahan sawah. Parusahaan departemén dagang asing Jason warmly tampi tamu.

Tujuan mangga buka customer ieu pikeun nyieun hiji proyek anyar, sangkan Jason diwanohkeun nasabah parusahaan jeung produk informasi di jéntré, sarta disadiakeun nasabah kalayan sampel, teras departemen teknis parusahaan dilakukeun dina situs nguji produk na bubuka pagelaran keur nasabah . Sakabeh proses terus dugi 4 PM Dina tungtungna, nasabah pinuh affirmed kualitas produk jeung kakuatan parusahaan jeung ditangtukeun hubungan gawé babarengan ngayakeun jangka panjang. Urang duanana mudahan yén dua sisi tiasa ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sarta neangan ngembangkeun umum.

P80905-115243

Mangga datang ka situs urang kanggo inpormasi lengkep. www.anebon.com


Post time: Dec-22-2019