Fa'aleleia le Tulaga Lelei o Mea Fa'atasi ma Metotia Aveesea o Burr

Aisea e tatau ai ona tatou fa'alēaogāina oloa gaosi?

Saogalemu:

E mafai e Burrs ona faia ni pito ma'ai ma fa'aoso, lea e ono tula'i mai ai se lamatiaga i tagata faigaluega fa'apea fo'i tagata fa'aoga.

Tulaga lelei:

E ala i le aveeseina o burrs, e mafai ona e faʻaleleia le lelei ma foliga o lau oloa.

 

Fa'atinoga:

Burrs e mafai ona aʻafia ai le faʻatinoga o vaega ma latou faʻaoga ma isi vaega.

 

Tulafono Fa'atonutonu

O nisi pisinisi e iai tulafono fa'atonutonu e uiga i le maualuga o le faapalepale o le burr ina ia mautinoa le fa'atinoga o oloa ma le saogalemu.

 

Fa'apotopotoina ma le Taulimaina

O oloa fa'apalapala e fa'afaigofie ona taulimaina ma fa'apipi'i, e fa'aitiitia ai le fa'aleagaina.

 

E masani ona fa'atupu fa'amau i le taimi o le tipiina o u'amea.E mafai e Burrs ona faʻaitiitia le saʻo o le gaioiga ma le tulaga maualuga o se mea faigaluega.E afaina ai foi le faatinoga o se oloa ma, i nisi tulaga, e mafua ai faalavelave.Deburring e masani ona faʻaaogaina e foia ai le faʻafitauli burr.E le'o se faiga fa'ato'a fua.O le Deburring ose faiga e le fua mai.E fa'atuputeleina ai tau, fa'aumiumi ta'amilosaga o le gaosiga ma e mafai ona ta'ita'ia ai le tapeina o le oloa atoa.

 

Ua su'esu'eina ma fa'amatala e le 'au a Anebon ia mea e a'afia ai le fa'atupuina o le vili vili.Sa latou talanoaina foi metotia ma tekinolosi o loʻo avanoa e faʻaitiitia ai le viliina o burrs ma faʻatonutonu ai, mai le vaega o le faʻatulagaina o le fausaga i le gaosiga o gaosiga.

 

1. Fa'ai'u vili burrs: o ituaiga autu

E tusa ai ma le faiga o le faʻavasegaina mo burrs e faʻavae i luga o le tipi tipi ma meafaigaluega tipi, o burrs autu e gaosia i le taimi o le viliina pito e aofia ai burrs i itu uma e lua o le autu autu, burrs i le itu i le itu o le tipiina, burrs i le pito i lalo. i le itu e tipi, ma tipi i totonu ma fafo meaʻai.E lima ituaiga o pupu fa'atonu.

新闻用图1

Ata 1 Burrs na faia e ala ile vili pito

 

I se tulaga lautele, o le tele o burrs o loʻo i le pito i lalo e sili atu ma sili atu ona faigata ona aveese.O lenei pepa e taulaʻi i pito pito i lalo pito i lalo o loʻo i le itu o le tipi.O le tele ma foliga e mafai ona fa'avasegaina i ituaiga eseese e tolu o burrs o lo'o maua i le pito i'uga o le viliina.Type I burrs e mafai ona faigata ona aveese ma taugata, Type II burrs e faigofie ona aveese, ma Type III burrs e mafai ona leaga (e pei ona faʻaalia i le ata 2).

 

新闻用图2

Fa'ata 2 Fa'aputu i le itu vili.

 

2. O mea autu e aʻafia ai le faʻavaeina o burrs i luga o masini vili pito

O le fausiaina o le Burr o se faʻalavelave lavelave o mea faʻaleagaina.O le faʻavaeina o burrs e aʻafia i le tele o mea, e aofia ai meafaitino o le mea faigaluega, lona geometry, togafitiga luga, geometry meafaigaluega ma le ala tipi, ofuina i luga o meafaigaluega, tipi faʻamau, faʻaogaina o le coolant, ma isi. o lo'o fa'aalia ai mea e a'afia ai le fa'ai'uga o le viliina.Ole foliga ma le lapopo'a pito ili burrs e fa'alagolago i le fa'atuputeleina o a'afiaga o a'afiaga eseese i lalo ole tulaga vili ma'oti.Ae ui i lea, o mea eseese e eseese a'afiaga i le fausiaina o burr.

新闻用图3

 

Ata 3: Siata Mafua'aga ma A'afiaga ole Fa'amea ole Milling Burr

 

1. Ulufale / alu ese o le meafaigaluega

O pupu e gaosia pe a taamilo ese le meafaigaluega mai le mea faigaluega e foliga mai e sili atu nai lo mea e gaosia pe a taamilo i totonu.

 

2. Aveese le tulimanu mai le vaalele

O tulimanu tipi ese o vaalele e iai se aafiaga tele i le faʻatulagaina o pupu i le pito i lalo.Pe a liliu ese le mata tipi ese mai le pito pito i luga o se mea faigaluega i totonu o le vaalele, e ui atu i se vaega patino faʻasaga i le axis o le vili olo i lena taimi, o le Vector tuufaatasiga o meafaigaluega saoasaoa ma fafaga saoasaoa e tutusa ma O le tulimanu i le va o le itu o le pito pito o foliga o ia. mea faigaluega.O le pito pito o le mea faigaluega e alu mai le sikulima meafaigaluega i le pito i fafo o le meafaigaluega.I le Ata 5, o le tele o Ps, o le tulimanu e tipi ese mai se vaalele o le 0degPs=180deg.

 

O fa'ai'uga o su'ega o lo'o fa'ailoa mai ai a'o fa'atuputeleina le loloto o le tipiina, e sui le burrs mai le ituaiga I i le ituaiga II.E masani lava, ole la'ititi la'ititi ole loloto ole vili e mana'omia e maua mai ai le ituaiga II burrs (fa'aigoaina ole tapula'a le loloto o le tipi po'o le dcr) e ta'ua ole la'ititi ole loloto ole vili.O le ata 6 o lo'o fa'aalia ai le a'afiaga o tulimanu tipi ma le loloto o le tipiina i luga o le maualuga o le pa i le taimi o masini alumini.

 新闻用图4

 

Ata 6 Fa'ata'otoga va'a va'a, foliga fa'amau ma le loloto o le tipi

 

O le Ata 6 o loʻo faʻaalia ai, pe a sili atu le maualuga o le vaʻalele i le 120deg o le ituaiga I burrs e lapopoa ma le loloto e suia ai i le ituaiga II burrs e faʻateleina.O se va'aiga tipi va'alele la'ititi o le a fa'amalosia ai le fa'atulagaina o ituaiga II burrs.O le mafuaʻaga o le maualalo o le tau o le Ps, o le sili atu lea o le malo o le pito i luga o le laina.Ole mea lea e fa'aitiitia ai le maua o burrs.

 

O le saoasaoa fafaga ma lona itu o le a aʻafia ai le saoasaoa ma le tulimanu o le tipiina o vaalele ma le fausiaina o burrs.O le tele o le fafaga fafaga ma le fa'a'ese'ese o le pito i fafo, a, ma le la'ititi o le Ps, o le sili atu lea ona aoga i le taofiofia o le fa'atupuina o burrs tetele.

 

新闻用图5

 

Ata 7 Aafiaga ole fafaga fafaga ile gaosiga ole burr

 

3. Meafaigaluega pito EOS fa'asologa alu ese

Ole tele ole burr e tele lava ina fua ile fa'atonuga e alu ese ai le pito o mea faigaluega ile pito mill.I le Ata 8, o le vaega A o lo'o fa'atusalia ai le pito la'ititi.O le mata C o lo'o fa'atusalia ai pito pito sili.Ma o le fa'ailoga B o lo'o fa'atusalia ai le pito pito i luga.E le amana'ia le laina pito i luga o meafaigaluega aua e manatu e ma'ai.O meataalo o le a faʻapipiʻi i luga o le mea faigaluega masini pe a tuʻu e le pito AB le mea faigaluega aʻo leʻi oʻo i le pito BC.A'o fa'aauau pea le viliina, e tuleia le meataalo mai le mea faigaluega e fai ai se pito pito i lalo lapo'a e tipi ai.Afai e tu'u ese e le pito AB le mea faigaluega a'o le'i o'o i le pito BC, o le a fa'apipi'i tupe meataalo i le pito i luga o le suiga.Ona tipi ese lea mai le mea faigaluega i le itu e tipi ai.

 

O loʻo faʻaalia e le suʻega:

O le fa'asologa o le pito meafaigaluega e alu ese ai ABC/BAC/ACB/BCA/CAB/CBA e fa'ateleina ai le lapo'a i le fa'asologa.

O taunuuga o le EOS e tutusa, vagana ai le mea moni o le tele o le burr na gaosia i mea palasitika i lalo o le fa'asologa o fafo e sili atu nai lo le mea na gaosia i mea vaivai.O le fa'asologa o le fa'asologa o mea faigaluega e feso'ota'i e le gata i le geometry meafaigaluega ae fa'apea fo'i mea e pei o le fua fafaga, loloto vili, geometry mea faigaluega, ma tulaga tipi.Burrs e faia i se tuufaatasiga tele o mea taua.

 新闻用图6

 

Ata 8 Fausia pito o mea faigaluega ma fa'asologa o fafo

 

4. A'afiaga o Isi Fa'avae

① Fa'amaufa'ailoga (vevela, siosiomaga o le tipi, ma isi).O le faʻavaeina o burrs o le a aʻafia foi i nisi o mea.A'afiaga o mea taua e pei o le saosaoa o fafaga, mamao vili, ma isi. O le va'alele va'alele fa'asologa ma mea faigaluega fa'asologa alu ese EOS a'oa'oga o lo'o atagia i le talitonuga o va'alele va'alele tulimanu.O le a ou le alu i auiliiliga iinei;

 

② O le tele o palasitika mea o lecnc liliu vaega, o le faigofie o le a faia I type burrs.A mae'a le viliina o mea ma'ale'ale, o le tele o mea'ai po'o le tele o va'a tipi fa'ailoga e mafai ona ta'ita'iina i le ituaiga III fa'aletonu.

 

③ O le faʻateleina o le maʻaʻa o luga e mafai ona taofiofia le faʻavaeina o burrs pe a oʻo i le va o le pito pito i luga ma le vaalele masini e sili atu i le taumatau.

 

④ O le faʻaogaina o le vai vili e aoga mo le faʻalauteleina o le ola o meafaigaluega, faʻaitiitia le ofuina ma loimata, lubricating le faʻagasologa o le viliina ma faʻaitiitia le tele o le pa;

 

⑤ O le ofuina o le meafaigaluega e iai sona aafiaga taua i le fausiaina o le burr.O le arc o le pito e faateleina pe a ofuina le meafaigaluega i se tulaga faapitoa.O le tele o le burr e faateleina i le itu e alu i fafo o se meafaigaluega, faapea foi i le itu tipi.E mana'omia nisi su'esu'ega ina ia malamalama ai i le masini.Eli loloto.

 

⑥ O isi mea, e pei o mea faigaluega, e mafai foi ona a'afia ai le fa'atupuina o le burr.O meafaigaluega taimane e sili atu le taofiofia o burrs nai lo isi meafaigaluega i lalo o tulaga tutusa.

 

3. E faigofie le fa'atonutonuina o le fa'aputuina o burrs milling.

Ole tele o mea e a'afia ai le fa'atupuina ole fa'au'u vili.O le fa'agasologa o le viliina e na'o le tasi le itu e a'afia ai le fa'atupuina o fa'ama'i fa'ai'uga.O isi mea e aofia ai le geometry o le meafaigaluega, le fausaga ma le lapopoa o le mea faigaluega, ma isi. Ina ia faʻaitiitia le aofaʻi o faʻamaʻi faʻaiʻuga ua gaosia, e tatau ona pulea ma faʻaitiitia le gaosiga o le burr mai le tele o itu.

 

1. Fuafuaga talafeagai

O le fausaga o le mea faigaluega o se mea taua i le fausiaina o burrs.Ole foliga ma le lapopoa pe a maeʻa le faʻaogaina o burrs i luga ole pito ole a eseese foi e faʻatatau ile fausaga o mea faigaluega.A o le meafaitino ma luga togafitiga o levaega cncua iloa, o le geometry ma pito e tele sona sao i le fausiaina o burrs.

 

2. Fa'asologa o gaioiga

O le fa'atonuga e fa'atino ai le fa'agaioiga e mafai fo'i ona iai se a'afiaga ile lapo'a ma foliga.Deburring e aʻafia i foliga ma le lapopoa, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o galuega ma tau.Deburring tau e mafai ona faʻaititia e ala i le filifilia o le faʻasologa saʻo gaioiga.

 新闻用图7

Ata 9 Filifilia o auala e pulea ai le faasologa

 

Afai o le vaalele o loʻo i le Ata 10a e muamua viliina ona vili lea, ona i ai lea o le tele o paʻu vili faataamilo i le pu.Ae peita'i, afai e vili muamua ona vili lea, e na'o tama'i vili pupuni e iloa atu.I le Ata 10b, e fai se pupu la'ititi pe a fa'ato'a vili le pito i luga.

 

3. Aloese mai Meafaigaluega i fafo

E taua le aloese mai le aveese o meafaigaluega, aua o le mafuaaga autu lea o le faʻatupuina o burrs i le itu o le tipi.O pupu e gaosia pe a vili ese se mea faigaluega vili ese mai le mea faigaluega e foliga mai e lapopoa atu nai lo mea e gaosia pe a viliina i totonu. E tatau ona aloese mai le tipi olo i le taimi o le gaosiga i le tele e mafai ai.O le Ata 4 o lo'o fa'aalia ai o le pulu na faia i le fa'aogaina o le Ata 4b e la'ititi nai lo le mea na gaosia e le Ata 4.

 

4. Filifili le ala tipi sa'o

O le suʻesuʻega talu ai o loʻo faʻaalia ai e laʻititi le lapoʻa o le burr pe a laʻititi le pito o le vaalele nai lo se numera patino.Suiga i le lautele vili, saoasaoa o le taamilosaga ma le saoasaoa fafaga e mafai ona suia le tulimanu tipi.E ala i le filifilia o le ala meafaigaluega talafeagai, e mafai ona aloese mai le fatuina o le I-type burrs (silasila i le Ata 11).

 新闻用图8

Ata 10: Puleaina ala meafaigaluega

 

O le ata 10a o lo'o fa'aalia ai le ala meafaigaluega masani.O le vaega paolo o le ata o loʻo faʻaalia ai le nofoaga e mafai ona tupu ai burrs i le itu o le tipi.Ata 10b o loʻo faʻaalia ai se auala faʻaleleia atili e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻavaeina o burrs.

O le auala meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le Ata 11b atonu e umi teisi ma faʻaalu teisi atu le viliina, ae e le manaʻomia se faʻaopoopoga faʻapipiʻi.O le ata 10a, i le isi itu, e manaʻomia le tele o le faʻamalo (e ui lava e le tele ni paʻu i lenei vaega, ae o le mea moni, e tatau ona e aveese uma pupu mai pito).I se aotelega, o le ala meafaigaluega a le Ata 10b e sili atu le aoga i le puleaina o paʻu nai lo le ata 10a's.

 

5. Filifili mea e viliina talafeagai

O tapula'a o le vili pito (e pei o le fafaga-i-nifo, umi vili pito, loloto, ma le fa'ailoga fa'ata'ita'i) e mafai ona i ai se a'afiaga tele i le fa'atupuina o burrs.Burrs e a'afia i ni vaega patino.

 

O le tele o mea e a'afia ai le fa'atupuina o fa'au'u vili fa'ai'uga.O mea autu e aofia ai: mea faigaluega ulufale / alu ese, va'alele tipi fa'asologa, meafaigaluega pito fa'asologa, fa'asologa vili ma isi.

 

O le tusiga e amata i le mamanu faʻatulagaina o le mea faigaluega, le faʻagasologa o masini, le aofaʻi o le viliina ma le meafaigaluega ua filifilia.Ona su'esu'e lea ma fa'atalanoaina mea e fa'aaafia ai le vili vili ma ofo mai auala e fa'atonutonu ai ala tipi vili, filifili fa'asologa talafeagai ma fa'aleleia le fa'atulagaina.O tekinolosi, metotia, ma faiga e fa'aaogaina e taofiofia pe fa'aitiitia ai le viliina o pulu e ofoina atu fofo fa'atekinisi talafeagai e mafai ona fa'aogaina i le viliina o galuega mo le pulea malosi o le tele ma le lelei, fa'aitiitiga tau, ma fa'ata'amiloga fa'apuupuu.

 

Fa'amanino le "Fa'atau muamua, maualuga le tulaga muamua" i lou mafaufau, Anebon e fa'atino vavalalata ma a tatou tagata fa'atau ma tu'uina atu ia i latou auaunaga fa'apitoa fa'apitoa mo FalegaosimeaCNC milling vaega laiti, cncvaega alumini masinima vaega palai pala.Ona o Anebon e tumau pea i lenei laina sili atu i le 12 tausaga.Na maua e Anebon le lagolago sili ona lelei a le au sapalai i luga o le lelei ma le tau.Ma sa ave'esea e Anebon le au fa'atau oloa e leaga le lelei.Ole taimi nei na galulue faʻatasi ma i matou le tele o faleoloa OEM.

Falegaosimea mo Saina Alumini Vaega ma Aluminum, Anebon e mafai ona ausia manaoga eseese o tagata faatau i le fale ma fafo.Matou te fa'afeiloa'i tagata fou ma tagata tuai e o mai e fa'atalanoa & feutana'i ma i matou.O lou fa'amalieina o lo matou fa'aosofia lea!Tuu atu ia Anebon e galulue faatasi e tusi se mataupu fou matagofie!

Afai e te fia iloa atili pe maua se fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'iinfo@anebon.com


Taimi meli: Tes-06-2023
WhatsApp Online Chat!